Σαλαμίνα: Τρομοκρατημένη μια γειτονιά από τον νταή με τα όπλα

Ο «νταής» της γειτονιάς στη Σαλαμίνα, έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις εναντίον των κατοίκων, ένω τους έχει απειλήσει και με όπλο
1'

Σε κλίμα τρόμου εξακολουθεί να ζει μια γειτονιά στη Σαλαμίνα, με έναν κάτοικος της περιοχής, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος.

Ο «νταής» της γειτονιάς, έχει εξαπολύσει πολλές επιθέσεις εναντίον των κατοίκων, ένω τους έχει απειλήσει και με όπλο, ενώ εισέβαλε και στο σπίτι γετόνισσας με λοστό απειλώντας την.

Ερωτήματα ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως παρά τις συνεχείς «εκρήξεις» του και τις καταγγελίες στην αστυνομία ο άνδρας δεν έχει συλληφθεί, ενώ δεν έχει υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα για τον «αφοπλισμό» του.

Σε ένα νέο επεισόδιο το περασμένο Σάββατο, περιπολικό πήγε στο σπίτι του, αλλά εκείνος δεν βγήκε. Το ίδιο έγινε και την Κυριακή. Στη συνέχεια, η αστυνομία του πήρε τις πινακίδες και είπαν στους γείτονες να μην κυκλοφορούν πολύ έξω.

Η κ. Εύα, γειτόνισσα του «νταή», ήταν η γυναίκα που είχε μπει στο σπίτι της, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».«Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Μόνο η εκπομπή σας ασχολείται. Ήρθε περιπολικό, κορνάρισε και έφυγε. Το ίδιο έγινε και την επόμενη μέρα. Μετά του πήραν τις πινακίδες ώστε να μην μπορεί να φύγει από το σπίτι του. Ο επικεφαλής μου είπε πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι διότι δεν θέλουν να διακινδυνέψουν την ομάδα τους. Μου έδωσε το κινητό του και μου είπε να τον πάρω τηλέφωνο όταν βγει, και να κλειστούμε στα σπίτια μας. Βγήκε όταν έφυγε η αστυνομία, πήρε την κλήση και ξαναμπήκε μέσα».