Ζάρα Χόλαντ: Ο ρομαντικός γάμος της πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία στην Αθήνα

Η πρόταση γάμου είχε γίνει στο Ντουμπάι τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα προχώρησαν στο επόμενο βήμα, ενώπιον 140 καλεσμένων, στη Βάρη.
2'

Η πρώην Μις Μεγάλη Βρετανία Ζάρα Χόλαντ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της 'Ελιοτ Λοβ, όπως αποκαλύπτει η MailOnline.

Η 27χρονη διαγωνιζόμενη στο Love Island του 2016, παντρεύτηκε τον 33χρονο Έλιοτ έπειτα από επτά χρόνια σχέσης.

Η πρόταση γάμου είχε γίνει στο Ντουμπάι τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα προχώρησαν στο επόμενο βήμα, ενώπιον 140 καλεσμένων, σε έναν πανέμορφο και ειδυλλιακό χώρο, με θέα τη θάλασσα, στη Βάρη.

Το εντυπωσιακό σκηνικό στην αθηναϊκή ριβιέρα απαιτούσε κι ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Η Zara φόρεσε ένα ολόλευκο νυφικό, διακοσημεμένο με λουλούδια, κι ένα μακρύ πέπλο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Zara στη Daily Mail, είπε: "Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας, ήταν τέλεια. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Ήταν ένας γάμος τριών ημερών. Την πρώτη μέρα κάναμε ένα δείπνο καλωσορίσματος σε μια οικογενειακή ελληνική ταβέρνα, ήταν μια σωστή παραδοσιακή ελληνική βραδιά και είχαμε ένα ελληνικό συγκρότημα. Τη δεύτερη μέρα ήταν ο γάμος και την τρίτη κάναμε ένα πάρτι στην πισίνα, το οποίο είχε ολόλευκο θέμα".

Η Zara αποκάλυψε ότι άργησε 15 λεπτά στον γάμο της, αλλά αυτό δεν μείωσε τη μεγαλειώδη είσοδό της, καθώς περπατούσε στο διάδρομο κρατώντας το μπράτσο του περήφανου πατέρα της, υπό τη μουσική μιας άρπας και του βιολιού. Όπως είπε: "Ήταν μια τόσο ξεχωριστή στιγμή όταν ο πατέρας μου με συνόδευσε. Ήθελα να κρατήσω τον γάμο όσο το δυνατόν πιο παραδοσιακό, ακόμα και το προηγούμενο βράδυ το περάσαμε χωριστά".