Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του θα συναντηθούν με την οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη

Άλκης Καμπανός: Ο κ. Άρης Καμπανός ανέφερε ότι αυτός και η σύζυγός του θα επικοινωνήσουν με τους γονείς του Μιχάλη και να τους δώσουν κουράγιο για τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους.

Άλκης Καμπανός: Οι γονείς του θα συναντηθούν με την οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη
Eurokinissi
3'

Μνήμες από την άγρια δολοφονία του Άλκη Καμπανού ξύπνησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στο γήπεδο των κιτρινόμαυρων.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που κατάφερε τις θανάσιμες μαχαιριές στον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ.

Το πρωί της Τετάρτης, ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Άρης, μίλησε για την άγρια δολοφονία του άτυχου 29χρονου.

«Συγκλονιστήκαμε μόλις ακούσαμε την είδηση για τη δολοφονία του Μιχάλη, βλέπουμε ότι συνεχίζεται αυτός ο κύκλος βίας. Ήλπιζα ότι ο Άλκης θα είναι το τελευταίο θύμα αυτής της παράλογης βίας, δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται, έχουμε εισαγωγή βίας από το εξωτερικό», ανέφερε ο κ. Άρης Καμπανός.

«Η φωνή μου δεν ήταν τόσο δυνατή. Χύνεται αίμα στο βωμό της βλακείας, της ηλιθιότητας, φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να ξεπλυθεί η ανοησία ορισμένων ανθρώπων, δεν έχω χειρότερα λόγια να πω για αυτό το φαινόμενο», πρόσθεσε.

«Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια, να εκφράσουμε τη δίνη μας και την οδύνη μας για τον χαμό του Μιχάλη, να τους πούμε κουράγιο και να αντέξουν τον γολγοθά που ανοίγεται τώρα μπροστά τους», συμπλήρωσε.

Τα συναισθήματα που είχαν οι γονείς του Άλκη κατά την διάρκεια της δίκης ήταν εξίσου επίπονα, καθώς μέσα στην δικαστική αίθουσα έπρεπε να βιώσουν ξανά τα σοκαριστικά γεγονότα της απώλειας του παιδιού τους.

«Γίνεται αναπαράσταση μία και δύο φορές του γεγονότος. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι απέναντι από τους δολοφόνους του παιδιού σου. Πρέπει να έχεις μεγάλη εσωτερική πειθαρχία για να μπορέσεις να αντέξεις και να μην εκδηλώσεις τα συναισθήματα της οργής που ορισμένες στιγμές βγαίνουν από μέσα σου», περιέγραψε ο κ. Καμπανός.

Τέλος, ο Άρης Καμπανός τόνισε ότι είναι αναγκαίο όλοι οι φορείς να ενσκήψουν πάνω στο ζήτημα της οπαδικής βίας και οι ενέργειές τους για να αντιμετωπιστεί οριστικά το εν λόγω θέμα θα πρέπει να προσανατολιστούν προς δύο κατευθύνσεις, της πρόληψης και της αποτροπής.

Πανελλήνιο σοκ από τη δολοφονία 29χρονου Έλληνα οπαδού από Κροάτες χούλιγκανς

Στην ΓΑΔΑ κρατούνται από χθες τα 98 άτομα που συνελήφθησαν από τις άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προκειμένου να παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα. Σε αυτά τα άτομα θα προστεθεί άλλο ένα άτομο κροατικής καταγωγής, το οποίο συνελήφθη στην Κακαβιά.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την Αττική, χθες έγινε η προσαγωγή 9 ατόμων τα οποία τα βρήκαν κοντά σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, άτομα που εντοπίστηκαν στους Εύζωνες – στον συνοριακό σταθμό. Ερευνάται κατά πόσο έχουν συμμετοχή στην φονική αυτή συμπλοκή.

Η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη κλήθηκε χθες να αναγνωρίσει την σορό του γιου της και εκείνη την ώρα υπέστη έμφραγμα, καθώς είχε καρδιακό πρόβλημα, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε στο νοσοκομείο και θα παραμείνει και σήμερα ανάλογα με το αποτέλεσμα των εξετάσεων.

Στο νοσοκομείο βρίσκονται ακόμα και 4 τραυματίες, 3 Έλληνες και 1 Κροάτης οι οποίοι φέρουν πολλαπλά τραύματα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή