Προκλητικοί και αμετανόητοι οι Κροάτες χούλιγκανς

Πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την ολιγωρία της αστυνομίας και την ανενόχλητη «απόβαση» Κροατών χούλιγκανς
filadelfeia
1'

Θλίψη, οργή και ερωτήματα φέρνει η επόμενη μέρα της δολοφονίας του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ πληθαίνουν οι αποκαλύψεις για την ολιγωρία της αστυνομίας και την ανενόχλητη «απόβαση» Κροατών χούλιγκανς.

Υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα οι δεκάδες συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Κροάτες έλεγαν στους Αστυνομικούς πως δεν είχαν καμία πρόθεση για να δημιουργήσουν επεισόδια και ήρθαν στην Ελλάδα απλά για να στηρίξουν ψυχολογικά την ομάδα τους. Στην επισήμανση ότι δεν θα μπορούσαν να μπουν στο γήπεδο, αφού υπήρχε απαγόρευση μετακινήσεων από την UEFA, ανέφεραν πως το γνώριζαν και πως για αυτό ήθελα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από κάποια καφετέρια κοντά στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Μάλιστα, όπως μεταδόθηκε στο Mega, οι Κροάτες φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι υπήρξαν οικογένειες Ελλήνων που τους επιτέθηκαν πρώτοι και έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια! Στο ερώτημα, όμως, γιατί είχαν εξοπλιστεί με φουλ φέις, ρόπαλα, μαχαίρια και κάθε λογής πολεμοφόδια δεν έδωσαν καμία απάντηση. Επίσης, οι Κροάτες κρατάνε κλειστό το στόμα τους αναφορικά με το αν είχαν Έλληνες συνεργάτες σε όλη αυτή την επιχείρηση και δεν έχουν κάνει καμία αναφορά.

Οι αστυνομικοί αναζητούν εκείνον που έδωσε το θανατηφόρο χτύπημα στον 29χρονο Μιχάλη, ενώ σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές και για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή