FANTASY FESTIVAL 2K23: Το μεγάλο φεστιβάλ του Φανταστικού επιστρέφει στην Αθήνα

Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ του Φανταστικού στην Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε ένα κόσμο γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και διασκέδαση!

FANTASY FESTIVAL 2K23: Το μεγάλο φεστιβάλ του Φανταστικού επιστρέφει στην Αθήνα
2'

Πρόκειται για ένα σύγχρονο φεστιβάλ που προάγει τις τέχνες, τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης και συγκεντρώνει όλους τους λάτρεις του Φανταστικού σε έναν οργανωμένο χώρο στον οποίο μπορούν να συναντηθούν, να μοιραστούν το πάθος τους και να απολαύσουν μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Ημερομηνία:

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 10:00 με 22:00
Κυριακή 8 Οκτωβρίου 10:00 με 22:00

Τοποθεσία: Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου - Οδός Δωδεκανήσου 106 & Αναπαύσεως| Τ.Κ. 12135

Είσοδος με εισιτήριο: 5€/ ημέρα

Parking: Δωρεάν (2.000 θέσεις)

Κατηγορίες εκθεμάτων & δραστηριοτήτων

■ Βιβλία & Κόμικς ■ Επιτραπέζια Παιχνίδια ■ RPG’s (Role Playing Games) ■ Card games ■ Video games ■ Συλλεκτικά & Αναμνηστικά αντικείμενα ■ Αξεσουάρ & ρουχισμός ■ Χειροτεχνίες & κοσμήματα ■ Εικαστικά έργα & Εικονογραφήσεις
■ LARP (Live Action Role Playing) ■ COSPLAY ■ Reenactment ■ Martial Arts
■ Ομιλίες ■ Παρουσιάσεις ■ Σεμινάρια ■ Επιδείξεις ■ Τουρνουά ■ Διαγωνισμοί ■ Κληρώσεις ■ Καλλιτεχνικά Δρώμενα

Πληροφορίες

Το FANTASY FESTIVAL (site εδώ) είναι ένα ετήσιο πολιτιστικό φεστιβάλ, με θεματικό αντικείμενο το Φανταστικό, που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις αρχές του φθινοπώρου.

Στόχος είναι η διοργάνωση ενός σύγχρονου και δυναμικού φεστιβάλ, το οποίο προάγει ευρύτερα την κουλτούρα του Φανταστικού, μέσα από τη λογοτεχνία, τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τη χειροτεχνία, το παιχνίδι, και τις εικαστικές τέχνες, δίνοντας ταυτόχρονα βήμα σε εταιρείες, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται εμπορικά στον χώρο αυτό, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε το Φανταστικό –τα βιβλία, τα κόμικς, τα επιτραπέζια, τα videogames και σχετικά χόμπι– σε ένα χώρο, στον οποίο θα μπορούν να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πληθώρα δρώμενων.

Όραμά μας η δημιουργία ενός πρωτοποριακού, διαδραστικού φεστιβάλ, που προάγει τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης μέσα από τη δημιουργία, που θα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες μας στο FF2K22, που διεξήχθη πέρυσι για πρώτη φορά, δείχνουν ότι το όνειρό μας υλοποιείται με επιτυχία. Σας περιμένουμε και εφέτος, με ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο, για ένα ακόμα αξέχαστο διήμερο!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή