Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εντυπωσιακή παρουσία στο φετινό Super Cup by Aegean islands

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είχε εντυπωσιακή παρουσία στο φετινό Super Cup by Aegean islands που διοργανώθηκε στην Ρόδο
1'

Εξαιρετική ήταν για ακόμα μια χρονιά η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο super cup by Aegean islands που διοργανώθηκε στην Ρόδο από τον ΕΣΑΚΕ.

Πολυμελές κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών - Διασωστών και εθελοντών Τομέα Υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παρείχε Πρωτοβάθμια Υγειονομική Κάλυψη σε όλους τους αγώνες του τουρνουά. Παράλληλα, στον χώρο του γηπέδου υπήρξε περίπτερο από τους εθελοντές όλων των Σωμάτων (Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, Σαμαρειτών-Διασωστών, Νεότητας) του Περιφερειακού Τμήματος Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, όπου ο κόσμος ενημερώθηκε για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και το πως μπορεί στηρίξει τις πολυάριθμες δράσεις που παράγει ο Οργανισμός προς όφελος των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων της χώρας, ενώ διανεμήθηκε και σχετικό ενημερωτικό υλικό σε όλους τους θεατές.

Σημειώνεται ότι το κοινό, οι διοργανωτές και οι αθλητές όλων των ομάδων ευχαρίστησαν θερμά τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ., τόσο για την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες του στο super cup by Aegean islands όσο και για την τεράστια προσφορά τους προς την Ελληνική κοινωνία.