Χανιά: Του έβγαλε το μάτι με το δάχτυλο - Στο εδώλιο ο δράστης

Χανιά: To περιστατικό είχε συμβεί ανήμερα των Θεοφανίων το 2022
1'

Αντιμέτωπος με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για την επίθεση στον 47χρονο Χανιώτη, είναι ο 25χρονος από την Κίσαμο, ο οποίος οδηγήθηκε την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr τόσο ο 25χρονος όσο και ένας ακόμα νεαρός φίλος του που κατηγορείται για συνέργεια και ψυχική συνδρομή στον δράστη της επίθεσης, αναμένεται το επόμενο διάστημα να καθίσουν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Χανίων.

Ο δε 47χρονος, έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, καθώς μετά το συμβάν έχασε το μάτι του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr επιθυμεί την τιμωρία των δραστών ώστε να μην υπάρξει συνέχεια εκτός δικαστικών αιθουσών.

To περιστατικό είχε συμβεί ανήμερα των Θεοφανίων το 2022. Πάντως οι δύο κατηγορούμενοι δεν προφυλακίστηκαν καθώς δεν κρίθηκαν ύποπτοι φυγής ή τέλεσης νέων πράξεων και ως εκ τούτου τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι μέχρι το δικαστήριο, όπου μπροστά σε τακτικούς δικαστές και ενόρκους θα κληθούν να υποστηρίξουν την δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν.