Κίνηση στους δρόμους: Μπλοκαρισμένος ο Κηφισός - Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα

Κίνηση στους δρόμους: Με υπομονή για άλλη μία φορά θα πρέπει να «οπλιστούν» οι οδηγοί που κινούνται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες - Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Κίνηση στους δρόμους: Μπλοκαρισμένος ο Κηφισός - Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα
1'

Δύσκολο μεσημέρι για τους οδηγούς που κινούνται στο Λεκανοπέδιο καθώς σε πολλές κεντρικές οδικές αρτηρίες παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση με αποτέλεσμα τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα, με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του Κηφισού. Στο ρεύμα προς Αθήνα τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες σε όλο σχεδόν το μήκος της διαδρομής από Κηφισιά έως και την έξοδο για Πειραιά. Πιο δύσκολη η κατάσταση στην άνοδο του Κηφισού όπου παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα από το ύψος του Μοσχάτου έως και την Νέα Φιλαδέλφεια.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου όπως στην Αλεξάνδρας, την Μεσογείων, την Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας αλλά και της Βασιλίσσης Σοφίας.

Παρόμοιο το σκηνικό και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται επίσης και στην Αττική Οδό, κυρίως στο τμήμα από Κάντζα προς Μετεμόρφωση, αλλά και στο ρεύμα από Αεροδρόμιο από το ύψος Μεταμόρφωση έως Κηφισίας αλλά και στην Περιφερειακή Υμηττού

Δείτε την κατάσταση στους δρόμους:

Διαβάστε επίσης:

Κηφισός: Πώς θα γλιτώσουμε έως και δύο ώρες στην κίνηση καθημερινά - Συγκοινωνιολόγος αναλύει

Δίκη Πισπιρίγκου: Απολογείται στις 15 Νοεμβρίου - Απορρίφθηκαν όλα τα αιτήματα Κουγια

Το Newsbomb.gr πέταξε με τα «φτερά» του Phantom και σας παρουσιάζει τη συγκλονιστική εμπειρία (vid)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:27ΑΠΟΨΕΙΣ

Cirque de la France