Πάτρα: Προκαλούν μέσα από τις φυλακές οι διακινητές που πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές

Πάτρα: Καλημέρα από τη φυλακή στους διαδικτυακούς τους φίλους στέλνουν δύο από τα τέσσερα προφυλακισμένα μέλη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά
Πάτρα: Προκαλούν μέσα από τις φυλακές οι διακινητές που πουλούσαν ναρκωτικά σε μαθητές
2'

Ένα φωτογραφικό ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητα το pelop.gr. Πρόκειται για μία φωτογραφία μέσα από τις φυλακές Αυλώνα όπου βρίσκονται προφυλακισμένα δύο από τα τέσσερα μέλη της ηγετικής ομάδας της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές της Πάτρας, έχοντας ως ορμητήριό τους το σχολικό συγκρότημα.

Τα δύο στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης μεταφέρθηκαν στις φυλακές Αυλώνα μετά τις απολογίες τους ενώπιων εισαγγελέα και ανακριτή.

H φωτογραφία αναρτήθηκε στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο instagram, ένας εκ των κατηγορουμένων. Είναι το άτομο που φαίνεται να κρατά το κινητό τηλέφωνο και βγάζει τη selfie. Δεξιά πίσω του βρίσκεται ο έτερος Πατρινός, ο οποίος προ τριμήνου είχε αποφυλακιστεί κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος, ενώ εκκρεμεί η δίκη για υπόθεση ληστείας με μαχαίρι σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, στην Πάτρα, και στα μετόπισθεν διακρίνονται τα δύο άλλα άτομα επίσης σε χαλαρή διάθεση τα οποία σχηματίζουν με τα χέρια τους γροθιές.

Με κόκκινα γράμματα στη λεζάντα της ανάρτησης αναγράφεται «Καλημέρες από Αυλώνα» και συνοδεύεται από ένα emoji «διαβολάκι».

Η δημοσίευση που έγινε το πρωί της Τρίτης 14/05/2024 και σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης την είδαν πολλοί διαδικτυακοί «ακόλουθοί» τους, εγείρει πλήθος ερωτημάτων με κυρίαρχο το πώς βρέθηκε στην κατοχή τους κινητό τηλέφωνο, έχοντας παράλληλα πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατ’ επέκταση επαφή με τον «έξω» κόσμο.

Και όλα αυτά την ώρα που οι διωκτικές και εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας μετά και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και φωτογραφιών των «4» αρχηγικών μελών περιμένουν να «ανοίξουν» στόματα.

Υπενθυμίζεται πως ο «εγκέφαλος» της οργάνωσης και ο Αλβανός συγκατηγορούμενος του, βρίσκονται στον Κορυδαλλό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή