Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη λεωφόρο Θηβών

Ξυλοκόπησαν ζευγάρι μετά από παρεξήγηση οδηγών στη λεωφόρο Θηβών - «Μας χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές»
Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη λεωφόρο Θηβών
3'

Άγριο ξύλο έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης (21/5) μεταξύ οδηγών και επιβατών δύο οχημάτων στη λεωφόρο Θηβών στην διασταύρωση με την Πέτρου Ράλλη.

Μία γυναίκα και ένας άνδρας έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τρία άτομα που τους ξυλοκόπησαν άγρια στη μέση του δρόμου. Οι τρεις νεαροί μάλιστα δεν δίστασαν να χτυπήσουν τη γυναίκα, ενώ ο σύζυγός της που τη συνόδευε δέχθηκε κλωτσιά και πάτημα στο κεφάλι, που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας κατέγραψε οδηγός από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με το κινητό του.

Όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση όταν η γυναίκα οδηγός ζήτησε το λόγο από τον οδηγό ενός άλλου αυτοκινήτου μέσα στο οποίο επέβαιναν τρία συνολικά άτομα τα οποία κατέβηκαν και ακολούθησαν οι σκηνές ντροπής.

Η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση μίλησε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους. Αυτό έχω να πω», ανέφερε αρχικά το θύμα της επίθεσης.

Η φωνή της «σπάει» και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τον εφιάλτη που βίωσε. Το θύμα της επίθεσης ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε στη μέση του δρόμου. «Εδώ στο πρόσωπο. Εδώ έχω μουδιάσει, όλο το πρόσωπο», συνεχίζει.

Το θύματα της επίθεση μεταφέρθηκαν με στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

«Όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου όπως τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές δεν ξέρω και εγώ τι. Μετά όταν είδα τον άντρα μου κάτω που ήταν όλοι, τρεις πάνω του τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε. Μετά ένιωσα πόνο στο πόδι», εξήγησε στη συνέχεια για το αιματηρό περιστατικό.

«Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει. Έβαλα τα χέρια, μετά δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε, πήγε πάνω στο σώμα του», ανέφερε επίσης η γυναίκα καθώς οι δράστες προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητό τους τον σύζυγό της.

Δείτε την μαρτυρία της γυναίκας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού:

Το βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό

Το βίντεο διάρκειας 39 δευτερολέπτων ξεκινά με τη γυναίκα να έχει κατέβει από το αυτοκίνητό της και να σπρώχνει έναν από τους τρεις νεαρούς. Οι άλλοι δύο που ήταν στο ίδιο όχημα με εκείνον αρχίζουν να χτυπούν τον άντρα που τη συνόδευε. Η κατάσταση ξεφεύγει με τις ύβρεις να ντύνουν ηχητικά τις εικόνες ντροπής.

Η γυναίκα προσπαθεί να σώσει τον άντρα που ήταν μαζί της, αλλά οι νεαροί δεν σταματούν.

Ο δρόμος στο σημείο είναι μποτιλιαρισμένος και η κυκλοφορία λόγω του άγριου επεισοδίου έχει διακοπεί.

Τα όσα ακολουθούν σοκάρουν τους οδηγούς που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο, αλλά και τους επιβάτες λεωφορείου που έβλεπαν από τα παράθυρα τις σκηνές βίας.

Λίγο αργότερα, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι τρεις άνδρες παρέσυραν με το αυτοκίνητο τους τον 43χρονο και τον έριξαν στο έδαφος.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των τριών ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ η συνέχεια της υπόθεση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή