Θεσσαλονίκη: Με σοβαρά εγκαύματα κοριτσάκι 2 ετών μετά από ανάφλεξη - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Θεσσαλονίκη: Το μικρό αγγελούδι που υπέστη σοβαρά εγκαύματα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Το συμβάν σημειώθηκε όταν ο πατέρας της έβαζε βενζίνη με μπιτόνι σε ΙΧ
Θεσσαλονίκη: Με σοβαρά εγκαύματα κοριτσάκι 2 ετών μετά από ανάφλεξη - Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
1'

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (25/5) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ένα κοριτσάκι μόλις δύο ετών υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε χωριό του Δήμου Λαγκαδά όταν ο 28χρονος πατέρας του κοριτσιού έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητο με μπιτόνι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, προκλήθηκε ανάφλεξη κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες και να προκληθούν εγκαύματα στο σώμα του.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όμως οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αεροδιακομιδή.

Ο 28χρονος πατέρας της, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 28χρονου πατέρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή