Ιωάννινα: Σαν από θαύμα σώθηκε άνδρας μετά από τσίμπημα οχιάς - Καταλυτική η αντίδραση των γιατρών

Ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση μετά από τσίμπημα οχιάς – Πώς οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή
Ιωάννινα: Σαν από θαύμα σώθηκε άνδρας μετά από τσίμπημα οχιάς - Καταλυτική η αντίδραση των γιατρών
1'

Καταλυτική ήταν η αντίδραση των γιατρών σε περιστατικό τσιμπήματος από οχιά καθώς κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής (26/5) όταν ένας 70χρονος άνδρας έφτασε στο Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων σε κωματώδη κατάσταση που έφερε τσίμπημα από οχιά στο αριστερό του χέρι.

Όπως αναφέρει το epiruspost.gr, ο ηλικιωμένος μετά το τσίμπημα του φιδιού έκανε αλλεργικό σοκ και όταν μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας είχε πλήρη απώλεια αισθήσεων.

Ο γιατρός που εφημέρευε στο Κέντρο Υγείας αλλά και η νοσηλεύτρια έκαναν το καθήκον τους με το παραπάνω αφού κατέβαλλαν υπερπροσπάθεια για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Για μισή ώρα περίπου ήταν πάνω από τον ηλικιωμένο με μοναδικό στόχο να τον κρατήσουν στη ζωή πράγμα που εν τέλει κατάφεραν.

Ο ηλικιωμένος σταδιακά ανέκτησε τις αισθήσεις του ενώ στο ενδιάμεσο είχε κληθεί μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία έφτασε στο Κέντρο Υγείας για την διακομιδή του παθόντα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Ο 70χρονος παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο έχοντας όμως κερδίσει την μεγάλη μάχη για την ζωή του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή