Ομόνοια: Η σοκαριστική εξομολόγηση της 33χρονης για τα βασανιστήρια από τον 27χρονο

Κατάθεση ψυχής από την 33χρονη στην Ομόνοια - «Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη»
Ομόνοια: Η σοκαριστική εξομολόγηση της 33χρονης για τα βασανιστήρια από τον 27χρονο
2'

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 33χρονης που βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός 27χρονου Παλαιστήνιου σε διαμέρισμα της Ομόνοιας.

Η κοπέλα βρέθηκε από την αστυνομία δεμένη σε ένα κρεβάτι, αιμόφυρτη από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ.

Η σοκαριστική εξομολόγηση της 33χρονης στην Ομόνοια

«Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με είχε κλειδώσει. Με έπιασε πανικός. Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη», είπε η 33χρονη.

«Τον συνάντησα λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω αυτό που θα περνούσα. Όταν κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος που τον ακολούθησα ήμουν ήδη μέσα στο σπίτι».

Η τραυματισμένη γυναίκα που αναγνώρισε στο πρόσωπο του 27χρονου τον βιαστή της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι γιατροί διαπίστωσαν μια σειρά από τραύματα στο κεφάλι, αλλά πληγές και στα πόδια που είχε μαχαιρωθεί.

Ο 27χρονος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και μέχρι τη νύχτα που η 33χρονη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για εκείνη.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά»

«Μάλλον με βία την κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες. Ήθελε να φύγει, την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος».

Όπως είπε η μητέρα της 33χρονης, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 27χρονος χτύπησε την κόρη της.

«Φοβάται, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την έστειλε στο νοσοκομείο. Την είχε χτυπήσει πριν από 2 μήνες, είχε σημάδια στα μάτια και στο κεφάλι».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος

Εκείνο που σοκάρει είναι ότι ο 27χρονος, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 33χρονη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρεται πως αρχικά η 33χρονη είπε πως δεν γνώριζε ποιος την χτύπησε. Οι δικαστικές Αρχές ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι αναγνώρισε τον 27χρονο κι έδωσε τα στοιχεία του, ωστόσο δεν υπάρχει κατάθεση της 33χρονης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή