Λιόσια: Ο πατέρας ήταν νεκρός τουλάχιστον έναν μήνα – Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από την ΕΛΑΣ

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από τη φρικιαστική υπόθεση που εξελίχθηκε στα Λιόσια.
Λιόσια: Ο πατέρας ήταν νεκρός τουλάχιστον έναν μήνα – Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά από την ΕΛΑΣ
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.
3'

Άλλη μία ανατριχιαστική ιστορία έφερε εχθές (31/05) στο «φως» το Newsbomb.gr, από την περιοχή των Λιοσίων, όπου βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα, το οποίο ήταν και απανθρακωμένο.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για έντονη δυσοσμία. Στο σημείο ήταν και ο γιος του θύματος, ηλικίας 55 ετών, που όπως φέρεται να ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς, είχε το πτώμα σε δωμάτιο τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, είχε συνέχεια ανοιχτό στο δωμάτιο έναν ανεμιστήρα, όπως υποστήριξε ακόμη.

Η απανθρακωμένη σορός εντοπίσθηκε πάνω σε ένα καμένο στρώμα, στην αυλή του σπιτιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη του σώματος του 82χρονου τα έκρυψε σε έναν θερμοσίφωνα, τον οποίο είχε στην αυλή, ενώ άλλα μέλη ήταν διασκορπισμένα. Όπως φέρεται να ισχυρίσθηκε, προχώρησε σε αυτήν την φρικιαστική πράξη καθώς δεν είχε χρήματα να τον θάψει.

Οι πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση

Μεταθανάτια είναι τα τραύματα του πατέρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση. Αυτό πρακτικά απομακρύνει το ενδεχόμενο της δολοφονίας. Όμως, ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε. Προς το παρόν τουλάχιστον, το μόνο που μπορεί να προσδιορισθεί –και αυτό χωρίς ακριβή υπολογισμό λόγω του καψίματος– είναι ότι ο πατέρας ήταν νεκρός τουλάχιστον έναν μήνα.

«Είδαμε το καμένο στρώμα ατην αυλή, ειδοποιήσαμε και ήρθε η αστυνομία»

Συγκλονιστικές ήταν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και γειτόνων, αναφορικά με το μακάβριο συμβάν.

«Εδώ και τέσσερις περίπου ημέρες από την Τρίτη το πρωί μύριζε. Άνοιξα το παράθυρό μου και με πήρε έντονη μυρωδιά. Μύριζε πάρα πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο γατάκι. Ανεβήκαμε σήμερα και ψάξαμε με τους γείτονες τον χώρο και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που ήταν δίπλα αλλά δεν βρήκαμε κάτι», ανέφερε αρχικά κάτοικος της περιοχής συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Πάνω από την ταράτσα με τους γείτονες που κοιτάξαμε, είδαμε το καμένο στρώμα πίσω... ότι είχε κάνει στην αυλή (ο γιος) και έτσι ειδοποιήσαμε και ήρθε η αστυνομία. Το στρώμα το είδα την Τρίτη, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό. είπα που είναι ο παππούς για είχα αρκετές ημέρες να τον δω τον παππού», ανέφερε στην κάμερα του Newbomb.gr, κάτοικος της περιοχής.

«Τον παππού τον είχα δει που έβγαινε και καθάριζε εδώ έξω τον δρόμο. ήταν περίπου 80 – 85 ετών και ο γιος 60 με 65», ανέφερε στην κάμερα του Newsbomb.gr άλλος κάτοικος της περιοχής που σημείωσε ότι ο πατέρας με τον γιο είχαν τσακωμούς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο γιος είχε κάνει αναφορά σε κάποια γειτόνισσα ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε, ενώ παράληλλα έκανε γνωστό ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ο ιδιοκτήτς τους είχε ζητήσει να φύγουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στη συνέχεια, ο κάτοικος της περιοχής σημείωσε και αυτός ότι από την Τρίτη υπήρχε μία έντονη μυρωδιά ενώ εξήγησε ότι οι γείτονες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν τον είδαν να ανάβει φωτιά στην αυλή και να πετάει μέσα σε αυτήν το στρώμα και κουβέρτες πιθανότατα για να κάψει την μυρωδιά της καμένης σάρκας.

Ο γιος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν ξυπόλυτος και με βρώμικα ρούχα. Συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων –καθώς είχε μαχαίρι και τσεκούρι– και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή