Απάτη στην Πάτρα: Γυναίκα παρίστανε τη λογίστρια και «ξάφρισε» 20.000 ευρώ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για απάτες και πλαστογραφία
Απάτη στην Πάτρα: Γυναίκα παρίστανε τη λογίστρια και «ξάφρισε» 20.000 ευρώ
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Λαβράκι έπιασαν οι αστυνομικοί στην Πάτρα καθώς εντόπισαν και εξιχνίασαν υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Αστυνομία, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών προέκυψε ότι η κατηγορούμενη διέπραξε τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον δέκα απάτες, παρουσιαζόμενη στα θύματά της, είτε ως λογίστρια που αναλάμβανε την περαίωση των λογιστικών και φορολογικών τους υποθέσεων, είτε ως υπεύθυνη επενδύσεων που συνεργαζόταν με τράπεζα.

Η κατηγορούμενη αφού έπειθε τα θύματά της, αναφερόμενη σε υποτιθέμενες μεγάλες ευκαιρίες επένδυσης, ή τακτοποίησης φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων, στη συνέχεια προχωρούσε στην τελική φάση του σχεδίου της και κατάφερε να τους αποσπάσει περισσότερα από 20.500 ευρώ.

Χαρακτηριστική είναι μια περίπτωση κατά την οποία απευθύνοντας έκκληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για πρόβλημα υγείας συγγενικού της προσώπου, εξαπάτησε έναν άνδρα και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της γυναίκας θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της Ασφάλειας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η κατηγορούμενη εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή