Σύμη: Όλα τα σενάρια ανοιχτά για την εξαφάνιση Μόσλεϊ - Πού ψάχνουν οι Αρχές

Οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού για να εντοπιστεί ο παρουσιαστής συνεχίζονται στη Σύμη
Μάικλ Μόσλεϊ
Ο Βρετανός παρουσιαστής, Μάικλ Μόσλεϊ, αγνοείται για δεύτερο 24ωρο στη Σύμη
2'

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης στη Σύμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού για να εντοπιστεί ο παρουσιαστής συνεχίζονται. Μάλιστα, στις έρευνες συνδράμουν και κλιμάκια από την Αθήνα αλλά και drones.

Οι έρευνες των Αρχών γίνονται και σε δύσβατες και δυσπρόσιτες περιοχές με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά. Στις έρευνες πήραν χθες μέρος 7 πυροσβέστες και 1 όχημα, ενώ υποστήριξη παρείχε η ομάδα χειριστών Συστήματος Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών από τη Ρόδο.

Κινήσεις του παρουσιαστή του BBC και αρθρογράφου της Daily Mail, φαίνεται να εντόπισαν οι Αρχές, που έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» τις κάμερες της περιοχής. Ο Μόσλεϊ βρίσκεται στη Σύμη με τη σύζυγό του για διακοπές. Είχε βγει για πεζοπορία στο νησί από την παραλία του Αγίου Νικολάου αλλά δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Σύμη: Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με τη Daily Mirror σχετικά με την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, στο επίκεντρο βρίσκεται η περιοχή του μονοπατιού που εκτιμούν ότι θα ακολουθούσε ο Μάικλ Μόσλεϊ από την παραλία του Αγίου Νικολάου προς το Πέδι. Λόγω των ωρών που έχουν περάσει από τη στιγμή της εξαφάνισης του παρουσιαστή, οι έρευνες έχουν επεκταθεί και σε άλλα μέρη του νησιού.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο παρουσιαστής να γλίστρησε και να έπεσε, ίσως λόγω καρδιακής προσβολής κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Μεταξύ άλλων, εξετάζεται είτε να είχε κάποιο ατύχημα και να έπεσε από ύψος είτε να τον δάγκωσε φίδι.

Ο παρουσιαστής και η σύζυγός του έκαναν διακοπές στη Σύμη, διαμένοντας στο σπίτι φιλικού ζευγαριού. Ο 67χρονος και η γυναίκα του ήταν στην παραλία του Αγίου Νικολάου με ένα άλλο ζευγάρι, όταν ο παρουσιαστής αποφάσισε να επιστρέψει στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή Πέδι της Σύμης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή