Σύμη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ - Τα τρία σενάρια

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλεϊ είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Σύμη: Θρίλερ με την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ - Τα τρία σενάρια
3'

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη. Τα ίχνη του Μάικλ Μόσλεϊ χάθηκαν την Τετάρτη ενώ ο ίδιος, όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες, επέστρεφε με τα πόδια από παραλία του Αγίου Νικολάου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Τα τρία σενάρια για την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη

Η εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη είναι το βασικό θέμα στον βρετανικό Τύπο. Ο Μάικλ Μόσλεϊ είναι διαβητικός και ένα σενάριο είναι να ζαλίστηκε - λόγω καιρού - με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Όμως, η σύζυγός του έχει αναφέρει πως ο ίδιος, που είναι και γιατρός, δεν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ένα ακόμη σενάρια που εξετάζεται είναι είτε να ζαλίστηκε ή να σκόνταψε και να πήγε μέσα στη θάλασσα και να πνίγηκε ενώ το τρίτο είναι να δολοφονήθηκε.

Ένα δεύτερο σενάριο είναι πως ζαλίστηκε ή σκόνταψε ή πήγε να βουτήξει και πνίγηκε, ενώ το τρίτο και χειρότερο σενάριο είναι πως υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλεϊ

Για τον εντοπισμό του Βρετανού παρουσιαστή, Μάικλ Μόσλεϊ, έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση στη Σύμη, ακόμη και με drone που «χτενίζει» δύσβατες περιοχές. Στις έρευνες συνδράμει και ελικόπτερο από την Αθήνα με τις Αρχές να επικεντρώνονται στην περιοχή Πέδι, όπου τον είδε τελευταία φορά μια γυναίκα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ η γυναίκα ανέφερε: «Στις 14:20 φεύγω από το σπίτι μου να πάω στα δωμάτια και τον βλέπω δίπλα σε κάδους σκουπιδιών να μιλάει με κάποιον, κάπως ηλικιωμένο» περιέγραψε αρχικά. «Ο άλλος που ήταν δίπλα του φορούσε ένα καρό πουκαμισάκι πολύ λεπτό», συνέχισε.

Αντιδήμαρχος Σύμης: «Το μονοπάτι που πήρε είναι βατό»

Ο αντιδήμαρχος Σύμης, Νικήτας Γρύλλης, μιλώντας στο OPEN ανέφερε: «Υπάρχει πληροφορία ότι στις 14:00 εθεάθη στη στάση λεωφορείου και ο χρόνος συμπίπτει με το μισάωρο που θέλεις για να φύγεις από την παραλία του Αγίου Νικολάου για να φτάσεις στην περιοχή Πέδι. Περίπου στις 13:30 αποφάσισε να φύγει από την παραλία με τα πόδια και να διαβεί το μονοπάτι, το οποίο περνάνε πολλοί ξένοι. Είναι βατό, δεν είναι επικίνδυνο. Από την αριστερή πλευρά υπάρχει θάλασσα αλλά πρέπει να κινηθείς πολύ στην άκρη για να φτάσεις στη θάλασσα, γιατί ο δρόμος είναι πλατύς».

Για την μαρτυρία τα γυναίκας είπε πως αυτή «έχει κατατεθεί μπροστά και στην πυροσβεστική και την αστυνομία».

«Το Πέδι είναι τουριστική περιοχή, έχει πολλές επιχειρήσεις, οπότε πιστεύω κάποιος θα τον έχει δει. Ή στο χωριό θα πήγε με το λεωφορείο ή στο γιαλό, στο κατάλυμα που ενοικίαζε», σημείωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή