ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισθμός: Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο όχημα - Αίρονται σταδιακά από την Τροχαία οι εκτροπές

Θα γκρεμίσουν τη γέφυρα κοντά στον Ισθμό καθώς έχει πάθει ζημιές από την πυρκαγιά

Ισθμός: Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο όχημα - Αίρονται σταδιακά από την Τροχαία οι εκτροπές
Αποτέλεσμα της ανατροπής του βυτιοφόρου ήταν να δημιουργηθεί μια κόλαση φωτιάς με αλλεπάλληλες εκρήξεις
Korinthostv.gr
3'

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία η παλαιά Εθνικό Οδός Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστή στο ύψος των Αγίων Θεοδώρων ενώ ήρθη η εκτροπή στον κόμβο της Κινεττας. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα.

Πρόβλημα υπάρχει στην αερογέφυρα κάτω από την οποία εξετράπη το βυτιοφόρο, καθώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε αυτή.

Έσβησε στις 23:40, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η μεγάλη φωτιά που είχε πιάσει στο βυτιοφόρο στο 75ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού.) Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα που πραγματοποίησαν διαβροχή και ρίψεις ειδικού κατασβεστικού υγρού.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στη γύρω περιοχή, καθώς κατασβέστηκε αμέσως από την πυροσβεστική στα πρανή γύρω από το βυτιοφόρο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπήρξε κανένας άλλος τραυματισμός.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία άρθηκαν οι εκτροπές στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο στα εξής σημεία:

-Στα διόδια Ελευσίνας

-Στα διόδια Καλαμακίου

-Στους Αγίους Θεοδώρους.

H παλαιά Εθνικό Οδός Αθηνών Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο παραμένει κλειστή στο ύψος των Αγίων Θεοδώρω ενώ ήρθη η εκτροπή στον κόμβο της Κινεττας

H κάμερα του Korinthostv.gr βρέθηκε στο σημείο όπου ανετράπη το βυτιοφόρο στην Εθνική Αθηνών Κορίνθου και συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ισθμός: Τρομακτική έκρηξη μπροστά στην κάμερα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ

Ο ρεπόρτερ υπογράμμισε πως στο σημείο όπου βρισκόταν υπήρχε ένα αυλάκι, στο οποίο κυλούσαν τα καύσιμα από το βυτιοφόρο. Ελάχιστα λεπτά μετά σημειώνεται μια τρομακτική έκρηξη και το αυλάκι μετατράπηκε σε ένα ποτάμι φωτιάς.

Σύμφωνα με την Τροχαία τα οχήματα θα εξέρχονται στο κόμβο Λουτρακίου και εισέρχονται στο κόμβο Επιδαύρου.

Για δύο περίπου ώρες ήταν κλειστά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην εθνική οδό λόγω της ανατροπής του βυτιοφόρου και της φωτιάς που ξέσπασε στο όχημα το οποίο μετέφερε βενζίνη. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο ατύχημα δεν ενεπλάκη άλλο όχημα, ενώ αυτή την ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η πυρκαγιά που ήταν σε εξέλιξη στο 75,5ο χιλιόμετρο στην Εθνική οδό Αθηνών Κορίνθου έσβησε λίγο πριν τις 00:00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα που υπέστη κατά την ανατροπή ενώ δεν φέρει εγκαύματα.

Μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αθηνών-Κορίνθου. To μήνυμα από το 112 ενημερώνει τους πολίτες ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή