Ισθμός: Νύχτα «κόλαση» στην Αθηνών - Κορίνθου από τη φωτιά σε βυτιοφόρο! Κατεδαφίζεται η γέφυρα

Έσβησε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε από ανατροπή βυτιοφόρου - Η γέφυρα κατεδαφίζεται ενώ από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο και παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.

Ισθμός: Νύχτα «κόλαση» στην Αθηνών - Κορίνθου από τη φωτιά σε βυτιοφόρο! Κατεδαφίζεται η γέφυρα
korinthostv
2'

Μεγάλες υλικές ζημιές άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά και οι εκρήξεις που σημειώθηκαν μετά την ανατροπή βυτιοφόρου στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών -Κορίνθου, στον Ισθμό.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η άμορφη μάζα σιδερικών που είχαν απομείνει από το βυτιοφόρο.

Τι ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος:

Ο οδηγός του βυτιοφόρου διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ δεν υπήρξε κανένας άλλος τραυματισμός.

Κλιμάκια της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και εκπρόσωποι των παραχωρησιούχων βρίσκονται από χθες στο σημείο ενώ σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο.

Σε πλάνα του Korinthostv η αερογέφυρα, κάτω από την οποία έγινε το τρομακτικό ατύχημα, έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές.

Χιλιάδες οδηγοί έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι στον δρόμο με την Τροχαία να προσπαθεί να ρυθμίσει την κυκλοφορία με εκτροπές και κλεισίματα δρόμων. Στο «πλευρό» των οδηγών ήταν ο Δήμος Κορινθίων, που προσέφερε παλέτες με νερά στους ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κορινθίων, κ. Δημήτρης Μανωλάκης μετέβη άμεσα στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου μοίρασε νερά στους ακινητοποιημένους οδηγούς και ταξιδιώτες, εξαιτίας του ατυχήματος.

Όσον αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων πλέον διεξάγεται κανονικά στην νέα εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ από την έξοδο Λουτρακίου εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την Κόρινθο και παράλληλα παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα η παλαιά Εθνική Οδός.

Δείτε εικόνες από τη μεγάλη φωτιά:

Μήνυμα από το 112 για μεγάλες καθυστερήσεις

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 23:30 εστάλη μήνυμα από το 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αθηνών-Κορίνθου. To μήνυμα από το 112 ενημερώνει τους πολίτες ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στο τμήμα όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή