Βόλος: Φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων στο εκλογικό κέντρο της ΝΙΚΗΣ

Φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων στο εκλογικό κέντρο της ΝΙΚΗΣ στον Βόλο, καταγγέλλουν τα στελέχη του κόμματος, τοπικά, κάνοντας λόγο για «παρακράτος» το οποίο ωστόσο δεν τους φοβίζει.
Βόλος: Φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων στο εκλογικό κέντρο της ΝΙΚΗΣ
1'

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «λίγες ώρες αφότου η ΝΙΚΗ γνωστοποίησε τις ανησυχίες και τις επιφυλάξεις της για τον τρόπο διεξαγωγής των Gay Pride σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Νεοταξικό Παρακράτος φρόντισε να στείλει μήνυμα εκφοβισμού σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, με την επίθεση που εκδηλώθηκε με φθορές και αναγραφή απειλητικών συνθημάτων σε εκλογικό κέντρο της, στην πόλη του Βόλου.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ καταδικάζει αυτήν την άνανδρη και φασιστική επίθεση, και δηλώνει σε όλους ότι η Δημοκρατία και ο Ελληνικός Λαός δεν εκφοβίζονται και δεν εκβιάζονται. Θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα έναντι όσων ασκούν βία για να επιβάλουν τις δικές τους απόψεις, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.
Καταγγέλουμε την Κυβέρνηση για την προεκλογική στοχοποίηση που επιχειρεί σε βάρος της ΝΙΚΗΣ, με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς που βγαίνουν από χείλη στελεχών της, ακόμη και του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Αναμένουμε την καταδίκη του περιστατικού από όλες ανεξαιρέτως τις κοινοβουλευτικές παρατάξεις. Αναμένουμε και την έμπρακτη προστασία των προσώπων και των εγκαταστάσεων της ΝΙΚΗΣ από τις αρμόδιες αρχές ανά την Ελλάδα, ώστε ο Ελληνικός Λαός να μπορεί να ασκήσει άφοβα και ανεμπόδιστα το εκλογικό του δικαίωμα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή