Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης - Συνελήφθη 23χρονος

Θεσσαλονίκη: Αναστατωμένοι οι κάτοικοι από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αραβόφωνων που σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης
Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της πόλης - Συνελήφθη 23χρονος
1'

Στη σύλληψη ενός 23χρονου από την Αλγερία προχώρησαν αστυνομικοί, για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο 23χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι 30χρονο από το Αφγανιστάν, ενώ από το συμβάν τραυματίστηκε και 24χρονος Αλγερινός.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν χθες βράδυ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Ο 23χρονος συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή

Στις 11:30 το βράδυ αραβόφωνοι από τη Συρία, την Αλγερία και το Μαρόκο άρχισαν να χτυπιούνται με τα χέρια, με ξύλα και με μαχαίρια.

Η συμπλοκή άρχισε από την οδό Φιλίππου. Ακολούθησε κυνηγητό στους γύρω δρόμους. Κάποιοι έφτασαν στην οδό Βενιζέλου. Δύο από αυτούς άρχισαν να αλληλομαχαιρώνονται. Αφού χτυπήθηκαν αρκετές φορές έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτοι.

«Είχε πολλούς μήνες να συμβεί κάτι τέτοιο. Τσακωμούς βλέπουμε καθημερινά. Πότε μαλώνουν για τα λαθραία τσιγάρα και πότε γιατί πίνουν λίγο παραπάνω. Οι συχνές περιπολίες της Αστυνομίας τους είχαν περιορίσει κάπως. Σήμερα έβγαλαν κουζινομάχαιρα και καρφώνονταν μπροστά μας», δήλωσε στο thestival.gr κάτοικος της οδού Βενιζέλου.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή