Φρίκη στην Ηλεία: Το θανατηφόρο χτύπημα στη Βασιλική και η απάντηση του ιατροδικαστή για τον βιασμό

 Ηλεία: Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 11χρονη Βασιλική δέχθηκε δύο χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός

Φρίκη στην Ηλεία: Το θανατηφόρο χτύπημα στη Βασιλική και η απάντηση του ιατροδικαστή για τον βιασμό
2'

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον θείο της στην Ηλεία έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 11χρονη Βασιλική δέχθηκε δύο χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα, ενώ από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια έξω από τα δικαστήρια Πύργου με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας της Βασιλικής να επιχειρούν να λιντσάρουν τον 37χρονο δολοφόνο της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος της Βασιλικής λίγη ώρα πριν μεταβεί στα δικαστήρια, αποκάλυψε με κάθε κυνισμό γιατί έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την ανιψιά του. Όπως είπε, ήθελε να ασελγήσει στο παιδί, εκείνο αντιστάθηκε και το δολοφόνησε, με το ένα από τα χτυπήματα να τη βρίσκει στα ζωτικά όργανα. Μετά τη δολοφονία της Βασιλικής, ο θείος της πέταξε το κατσαβίδι σε βάλτο.

Τα τελευταία στοιχεία

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία από τον 37χρονο θείο της.

Η 11χρονη Βασιλική είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία από το βράδυ της Κυριακής και εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας σε ένα χωράφι μόλις 25 χιλιόμετρα από το σπίτι του θείου της.

Σήμερα, ο 37χρονος δράστης λίγο πριν οδηγηθεί στα Δικαστήρια αποκάλυψε στις αστυνομικές Αρχές το κίνητρο της δολοφονίας της 11χρονης λέγοντας πως λίγο πριν σκοτώσει αποπειράθηκε να συνευρεθεί μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως φοβήθηκε εξαιτίας του παρελθόντος του και πέταξε το κατσαβίδι στο βάλτο.

Σημειώνεται πως το παιδί ή έφερε στο λαιμό της τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε με κυνικό τρόπο τη δολοφονία της. Άλλωστε, ήταν και αυτός που έδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν νεκρή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή