Θρίλερ στα Χανιά με τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Όλα υπό διερεύνηση στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη - Παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή για τις αιτίες που προκάλεσαν την τραγωδία
Θρίλερ στα Χανιά με τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη – Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Pixabay
1'

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη από την Αλβανία που κατέρρευσε αφήνοντας την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά.

Η Ασφάλεια Χανίων που έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση έχει θέσει υπό διερεύνηση όλα τα δεδομένα, καθώς το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής είναι ότι της κατάρρευσης του νεαρού είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με άλλα νεαρά άτομα.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ήδη έχει παραγγελθεί νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα.

Αναφορικά με το επεισόδιο του διαπληκτισμού που προηγήθηκε, πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρονται να εμπλέκονται δύο νεαροί Έλληνες και τρεις αλλοδαποί ένας Ρουμάνος, ένας Βούλγαρος και ένας Γεωργιανός. Και οι 5 εμπλεκόμενοι έχουν προσαχθεί και εξετάζονται.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας, οι μαρτυρίες που συλλέγονται και το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας θα είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τις αρχές στην αποσαφήνιση όλων όσων συνέβησαν σχετικά με τον θάνατο του νεαρού άνδρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή