Απόστολος Λύτρας: Καρέ - καρέ η στιγμή της σύλληψης του ποινικολόγου – Οδηγήθηκε στο ΑΤ Ομονοίας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας συλλαμβάνεται και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Απόστολος Λύτρας: Καρέ - καρέ η στιγμή της σύλληψης του ποινικολόγου –  Οδηγήθηκε στο ΑΤ Ομονοίας
EUROKINISSI.
2'

Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γνωστού ποινικολόγου, Απόστολου Λύτρα και τη μεταφορά του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε εχθές (17/06) ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη γυναίκα του, την οποία ξυλοκόπησε, όπως ομολόγησε.

Νωρίτερα, κατά τη μεταγωγή του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες. Στα πλάνα, φάνηκε ο Απόστολος Λύτρας να παριστάνει ότι φορά χειροπέδες, καλύπτοντας με ένα σακάκι τα χέρια του. Όμως, όταν έφθασε στα δικαστήρια, ο γνωστός ποινικολόγος άφησε τα χέρια του κάτω και φαίνεται ότι δεν του είχαν περάσει χειροπέδες.

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μετά τη νέα παρέμβαση του Άρειου Πάγου

Ο Άρειος Πάγος, μέσω νέας παρέμβασης, ζήτησε την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα διεξαγωγή της κυρίας ανάκρισης για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού ομολόγησε πως ξυλοκόπησε τη σύζυγό του.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ δικαστών και εισαγγελέων για την υπόθεση, αφού προηγήθηκαν ανακοινώσεις από την Ένωση δικαστών και εισαγγελέων και τον Δικηγορικό σύλλογο Ελλάδος υπέρ της απόφασης να μην προφυλακιστεί.

«Γιατί είναι ελεύθερος;» – Ξεσπά η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Η γιαγιά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου «έσπασε» την σιωπή της και είπε για τον Απόστολο Λύτρα: «Γιατί είναι ελεύθερος; Με καταλαβαίνεις; Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ.

Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα, γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα».

«Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει; Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει…Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε», προσέθεσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή