Ζητάει και τα ρέστα ο Απόστολος Λύτρας: Μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση

Νεότερες εξελίξεις για την πολύκροτη υπόθεση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα 
Ζητάει και τα ρέστα ο Απόστολος Λύτρας: Μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση
3'

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ της πολύκροτης υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος απόψε κατέθεσε μήνυση κατά της συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση..

Νωρίτερα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδελφείας από το ΑΤ Παλλήνης ο Απόστολος Λύτρας. Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αρχικά αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη (20/6) ενώπιον του εισαγγελέα.

Παράλληλα βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει λίγα λεπτά μετά τις 22.30 τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα να εξέρχεται από το ΑΤ Παλλήνης. Ο ποινικολόγος αυτή τη φορά θέλησε να γίνει η μεταγωγή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και βγήκε από την πίσω πόρτα του ΑΤ, ενώ επιβιβάστηκε σε όχημα με συμβατικές πινακίδες.

Νέα ντοκουμέντα

Στο μεταξύ σοκάρουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Star με τον Απόστολο Λύτρα να οδηγεί τη σύζυγό του στο νοσοκομείο ενώ λίγο νωρίτερα την είχε ξυλοκοπήσει. Η αμηχανία του, τα τηλεφωνήματα που κάνει και όλες οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί καρέ-καρέ από κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Στα βίντεο που αποκάλυψε το Star στο βραδινό δελτίο ειδήσεων φαίνεται η στιγμή που το ζευγάρι φτάνει έξω από την κλινική. Η ώρα είναι 1:23 τα ξημερώματα. Από το πολυτελές τζιπ κατεβαίνει πρώτα η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα και στην συνέχεια ο ποινικολόγος που την περιμένει για να πάνε μαζί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών της ιδιωτικής κλινικής.

Το ζευγάρι περνάει πίσω από ένα περίπτερο και όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται αμήχανος καθώς βάζει το χέρι του στο στόμα μιλώντας παράλληλα στο κινητό του τηλέφωνο. Κοντοστέκεται και κοιτάει για να δει αν τον ακολουθεί η σύζυγός του και μαζί βαδίζουν προς το νοσοκομείο.

Πρόκειται για την στιγμή που συνειδητοποιεί ότι έχει κακοποιήσει άγρια την γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. Το σχέδιο της συζύγου του είναι να φτάσει με ασφάλεια στα επείγοντα ώστε να καταγγείλει τον κακοποιητή της.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 2 τα ξημερώματα το περιπολικό που έχει κληθεί για το συμβάν φτάνει στην είσοδο του νοσοκομείου. 24 λεπτά μετά από την άφιξη του περιπολικού ο γνωστός ποινικολόγος βγαίνει από το νοσοκομείο και βαδίζει χαλαρά μαζί με έναν αστυνομικό με το περιπολικό να τους ακολουθεί.

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τον Απόστολο Λύτρα την ώρα που πηγαίνει προς το πολυτελές αυτοκίνητό του. Ο ποινικολόγος δείχνει αμήχανος και πιθανόν σκέφτεται τι θα κάνει. Ο ένστολος αστυνομικός τον ακολουθεί και τον οδηγεί μέχρι το όχημά του στο οποίο και επιβιβάζεται.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα βίντεο που αποκαλύπτει το Star:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή