Πνιγμένος στα χρέη ο Απόστολος Λύτρας: Απλήρωτα 11 άτομα - Χρωστά και 2.000 ευρώ για το ενοίκιο

Ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του αλλά ούτε και τους δικηγόρους του γραφείου του 
Πνιγμένος στα χρέη ο Απόστολος Λύτρας: Απλήρωτα 11 άτομα - Χρωστά και 2.000 ευρώ για το ενοίκιο
INTIME.
7'

Πνιγμένος στα χρέη φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος θα οδηγηθεί στη φυλακή μετά τον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται πως έχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του, Σοφία, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του. Μάλιστα, στενός του συνεργάτης πλήρωσε από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει σήμερα στην Κρήτη. Την ίδια στιγμή, και οι ασκούμενοι δικηγόροι που υπάρχουν στο γραφείο του έχουν συνεισφέρει από την τσέπη τους για τις επαγγελματικές ανάγκες του.

Θα μπει στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Νέας Φιλαδέλφειας και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο ποινικολόγος παραδόθηκε στις Αρχές μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Σήμερα το πρωί πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα εκτελέσεων ποινών για να εκτελεστεί το ένταλμα και να οδηγηθεί στη φυλακή. Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις λίγα 24ωρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον γνωστό ποινικολόγο, κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς ο Απόστολος Λύτρας παραβίασε τους περιοριστικούς όρους, στέλνοντας μηνύματα στο θύμα.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμης Σοφός, ανέφερε ότι η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετείχε σε ένα viber group χωρίς τη θέληση και τη συναίνεσή της και δέχτηκε μηνύματα «προτρεπτικού χαρακτήρα» από τον κατηγορούμενο σύζυγό της.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, πληροφορίες από το περιβάλλον του θύματος λένε ότι η Σοφία Πολυζωγοπούλου δέχτηκε μήνυμα από τον Απόστολο Λύτρα, που ανέφερε χαρακτηριστικά: «ΔΔώσε τα ρούχα και τα λεφτά».

Γιατί κατέθεσε μήνυση η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο, μπήκε με τα κλειδιά του ποινικολόγου στο σπίτι, για να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρόμαξε, πάτησε τo panic button και λιποθύμησε. Έτσι, υπέβαλε μήνυση και στους δύο.

Από την πλευρά του, ο Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις από το ΑΤ Παλλήνης, όπου μεταφέρθηκε για να παραδοθεί στο πλαίσιο του εντάλματος σύλληψης, υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση με το παραπάνω σκηνικό και υπέβαλε μήνυση στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση.

«Άκουσα ότι βγήκε ένταλμα σύλληψης και ήρθα μόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με το χθεσινοβραδινό. Πραγματικά απορώ. Ήταν μια πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή χρειαζόταν χρήματα γιατί έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο. Έχοντας μια άριστη σχέση με την Σοφία, την σύζυγό μου δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι.

Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η Εύα να πάρει κάποια πράγματα. Της έστειλα ένα μήνυμα αλλά δεν απάντησαν. Λόγω της άριστης σχέσης που υπήρχε θεώρησαν ότι δεν θα γίνει τίποτα. Το ίδιο και με την πρώην σύζυγό μου και τον Γιώργο τον δικηγόρο. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα απειλητικό. Θα πληρώσω για το λάθος μου…», είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Το viber group και τα μηνύματα

Την ίδια ώρα, ήρθαν στο φως τα μηνύματα που εστάλησαν σε viber group, που δημιουργήθηκε δίχως τη συναίνεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, με τον ποινικολόγο να παραβιάζει έτσι τους περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του ζευγαριού, αφού είχε προηγηθεί ο σάλος με τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, έφτιαξε μία ομαδική συνομιλία με τους δύο για να τους ενημερώσει για κάποια προβλήματα που εκκρεμούν στο γραφείο τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», τα πρώτα μηνύματα στάλθηκαν από τον Γιώργο Κριμεάδη ο οποίος έγραφε: «Δεν με νοιάζει να ασχοληθώ με την υπόθεσή σας. Έφτιαξα τη συνομιλία για να τα δείτε και οι δύο. Αποφασίσατε να χτίσετε κάτι. Δεν με νοιάζει ποιος προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα αλλά έχετε κάνει μία αυτοκρατορία που συνεπάγεται ευθύνες».

Και συνέχισε: «Οι ευθύνες αυτές ξεπερνάνε ακόμη και τις πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές. Αυτό ήταν κοινή σας απόφαση. Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί. Όλοι έχουμε βάλει λεφτά από την τσέπη μας για έξοδα. Σε κάποια παιδιά δεν περισσεύουν 100 και 200 ευρώ.

«Με όλο αυτό δεν έχει μπει στο γραφείο δεκάρα τσακιστή. Υπάρχουν υποθέσεις που για να προχωρήσουν χρειάζονται χρήματα για παράβολα, φωτοτυπίες, κλπ. Ακόμη και οι αναβολές θέλουν 100 ευρώ..

Θέλετε να σφαχτείτε; Σφαχτείτε! Θέλετε να ξεκατινιαστείτε; Ξεκατινιαστείτε! Θέλετε να καταστραφείτε; Καταστραφείτε! Θέλετε να πτωχεύσετε; Πτωχεύστε! Υπάρχουν εδώ όμως άτομα δύο σας (ναι, κυρία Σοφία περισσότερο για τον κύριο Αποστόλη) που είναι επιστήμονες, που έχουν έξοδα, που δουλεύουν υπερωρίες, που βάζουν πλάτη και λεφτά από την τσέπη τους!».

Ο επί 7 χρόνια συνεργάτης τους συνέχισε να στέλνει μηνύματα λέγοντας: «Σφίξτε τα δόντια, κάντε στην προσωπική και στην δικαστική σας ζωή ό,τι θέλετε, όμως σεβαστείτε τα άτομα που μήνες ή και χρόνια δουλεύουν για εσάς».

Με τη σειρά του, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε πρώτος στον συνεργάτη του: «Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά να μιλήσουν με τη Σοφία να πάνε να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το γραφείο και για την…(μικρή του κόρη) που φεύγει αύριο αλλά δεν έχω και δεν απαντάει».

Στη συνέχεια ακολούθησε μία πιο σύντομη συνομιλία των δύο: «Κύριε Αποστόλη αλήθεια αν υπήρχε τρόπος μέσω viber θα σας έριχνα μπουνιά. Αναλάβετε και οι δύο τις ευθύνες που επιλέξατε να έχετε».

«Ναι, θα πάει η Εύα σε λίγο από το σπίτι», απάντησε ο Λύτρας.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απαντούσε αλλά διάβασε τα μηνύματα που αντάλλασσαν οι δύο άνδρες. Ωστόσο ο Γιώργος Κριεμάδης λίγη ώρα μετά επισκέφτηκε το σπίτι του ζευγαριού μαζί με την μεγάλη κόρη του Λύτρα και την πρώην σύζυγό του, που βρέθηκαν εκεί για να πάρουν λεφτά και ρούχα του ποινικολόγου, αφού τους το ζήτησε.

Η απολογία του Απόστολου Λύτρα

«Την χτύπησα με το δεξί μου χέρι από τη θέση του οδηγού κι αυτή στη θέση του συνοδηγού, χωρίς να έχω πρόθεση να της προκαλέσω την οποιαδήποτε βλάβη. Και ίδια γνωρίζει ότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. Πήγαμε προς το σπίτι και είπαμε και οι δυο να πάμε σε νοσοκομείο προληπτικά», ανέφερε ο επίσης ποινικολόγος στην απολογία του», είπε ο Απόστολος Λύτρας στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε στη συνέχεια πως υπήρχε «μεγάλη ένταση» και ισχυρίζεται πως με δική του πρωτοβουλία πήγαν στην Ευρωκλινική. «Όταν φύγαμε από το σπίτι μου είπε «δεν πρόκειται να πω τίποτα για το τι έγινε» και εγώ της είπα θα αναλάβω την ευθύνη. Όταν φτάσαμε στην Ευρωκλινική, η σύζυγος μου στο δωμάτιο που βρισκόταν και ήμουν μαζί της μου είπε να πούμε ότι έπεσα από τη σκάλα. Μάλιστα πρώτα κατέθεσε η σύζυγος μου και εγώ μετά από δυόμιση ώρες περίπου. Σ’ αυτό το διάστημα μου είπε στο τηλέφωνο ότι κατέθεσε ότι έπεσε από τις σκάλες και ότι εγώ δεν ήμουν παρών», είπε, απολογούμενος στην ανακρίτρια.

Επίσης, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως «το χτύπημα στο πρόσωπο της συζύγου μου ουσιαστικά έγινε από το τέντωμα του δεξιού μου χεριού».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή