Απόστολος Λύτρας: «Σπάει» την σιωπή του στενός συνεργάτης - «Ίσως είναι κάτι άλλο που δεν ξέρουμε»

Στενός συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα μίλησε για την κατηγορία εις βάρος του γνωστού ποινικολόγου
Απόστολος Λύτρας: «Σπάει» την σιωπή του στενός συνεργάτης - «Ίσως είναι κάτι άλλο που δεν ξέρουμε»
INTIME NEWS
2'

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (20/6) ο στενός συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα, Στέλιος Αυγέρης.

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος και συνεργάτης του ζευγαριού σχολίασε τη σχέση του ποινικολόγου με την σύζυγό του όλα αυτά τα χρόνια, ενώ άφησε αιχμές για την κίνηση της 37χρονης να υποβάλλει νέα μήνυση εις βάρος του Απόστολου Λύτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι του έκανε εντύπωση.

Στέλιος Αυγέρης για Απόστολο Λύτρα - «Είναι καταρρακωμένος»

«Η σχέση του ζευγαριού ήταν εξαιρετική όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό κι εγώ έχω πέσει από τα σύννεφα. Μαζί τους γνώρισα, ως ζευγάρι. Δεν είχαν καμία προστριβή, ήταν ένα ιδανικό ζευγάρι» ανέφερε αρχικά ο κ. Αυγέρης.

«Έχω μιλήσει με τον κ. Λύτρα. Την κα Πολυζωγοπούλου προσπάθησα να την πάρω, αλλά για ευνόητους λόγους ίσως δεν απάντησε ή ίσως ήταν σε δύσκολη θέση. Με τη Σοφία δεν έχω μιλήσει. Ο Αποστόλης είναι καταρρακωμένος. Τη Δευτέρα ήμουν στον ανακριτή μαζί με τον κ. Λύτρα για την ηθική υποστήριξη. Το περιστατικό ήταν αναπάντεχο και δεν το περίμενε κανένας. Δεν αφήνω αιχμές. Αλλά ίσως να είναι και κάτι άλλο που μπορεί να μη ξέρουμε. Αυτή είναι η άποψή μου, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η αλήθεια. Ενώ είχαμε τελειώσει, είχαμε τους περιoριστικούς του κ. Λύτρα, με ξένισε το σημερινό περιστατικό» πρόσθεσε ο κ. Αυγέρης.

Πνιγμένος στα χρέη ο Απόστολος Λύτρας: Απλήρωτα 11 άτομα - Χρωστά και 2.000 ευρώ για το ενοίκιο

Πνιγμένος στα χρέη φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος αναμένεται να προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται πως έχει γράψει τα πάντα στη σύζυγό του, Σοφία, την οποία ξυλοκόπησε άγρια.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να μην έχει πληρώσει ούτε το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το γραφείο του. Μάλιστα, στενός του συνεργάτης πλήρωσε από την τσέπη του για το επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει σήμερα στην Κρήτη. Την ίδια στιγμή, και οι ασκούμενοι δικηγόροι που υπάρχουν στο γραφείο του έχουν συνεισφέρει από την τσέπη τους για τις επαγγελματικές ανάγκες του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή