Απόστολος Λύτρας: Κινδυνέυει με οριστική διαγραφή από τον δικηγορικό σύλλογο - Νέες καταγγελίες

Ο Απόστολος Λύτρας δεν πλήρωνε το παράβολο ανανέωσης της δικηγορικής του ταυτότητας
Απόστολος Λύτρας: Κινδυνέυει με οριστική διαγραφή από τον δικηγορικό σύλλογο - Νέες καταγγελίες
1'

Απειλείται η θέση του Απόστολου Λύτρα καθώς κινδυνέυει με οριστική διαγραφή από τον Δικηγορικό Σύλλογο μετά την αψήφηση του νόμου για τους περιοριστικούς όρους που τον οδήγησε και στην προφυλακισή του.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας δεν διαθέτει δικηγορική ταυτότητα από το 2019 η οποία είναι απαραίτητη στις εισόδους των δικαστηρίων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ίδιος δεν πλήρωνε το παράβολο ανανέωσης της κάρτας του.

Υπενθυμίζεται πως ο ποινικολόγος μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών και «εγκαταστάθηκε» σε κελί, στο οποίο υπάρχουν ακόμη δύο κρατούμενοι, ο ένας για υπόθεση ναρκωτικών και ο άλλος για απάτες. Ο Απόστολος Λύτρας πέρασε το πρώτο του βράδυ στη φυλακή και θα δέχεται πλέον επισκέπτες τους στενούς του συνεργάτες καθώς και τους συγγενείς του ενώ θα είναι σε επικοινωνία και με τον δικηγόρο του.

Μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ακολούθησε ένα θρίλερ εξελίξεων και έτσι ο γνωστός ποινικολόγος προφυλακίστηκε για παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του μέσω Viber.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή