Στάθα Καραϊβάζ: «Ο Απόστολος Λύτρας πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του και να πάρει βοήθεια»

Η Στάθα Καραϊβάζ αποκάλυψε όσα της εξομολογήθηκαν ο Απόστολος Λύτρας και η συζυγός του μετά τον ξυλοδαρμό
Στάθα Καραϊβάζ: «Ο Απόστολος Λύτρας πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του και να πάρει βοήθεια»
2'

Δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (21/6) η Στάθα Καραϊβάζ για το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα σε βάρος της συζύγου του.

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μίλησε για τον ποινικολόγο, που έχει αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του γνωστού δημοσιογράφου και δηλώνει σοκαρισμένη με όσα έχει μάθει.

Μάλιστα, η Στάθα Καραϊβάζ αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με θύτη και θύμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.

«Ήταν πραγματικά μία δυσάρεστη έκπληξη. Δεν περίμενα να μάθω ποτέ κάτι τέτοιο για τον Απόστολο. Εγώ βέβαια πάντα ως άνθρωπος δίνω δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, καταδικάζω την πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον Απόστολο. Το μόνο που λέω είναι φυσικά ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη του, θα πρέπει να πάρει βοήθεια και θα πρέπει να σηκωθεί πάλι, να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει τη ζωή του» ανέφερε αρχικά η Στάθα Καραϊβάζ.

Για την επικοινωνία της με τον Απόστολο Λύτρα, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ αποκάλυψε: «Μίλησα μαζί του, είναι κι αυτός προβληματισμένος με την οργή που του βγήκε. Είναι μία δύσκολη στιγμή. Μίλησα και με τον Απόστολο και με τη Σοφία, η οποία με διαβεβαίωσε ότι στο παρελθόν ούτε καν της είχε επιτεθεί, ούτε λεκτικά και αυτό που μου είπε είναι ότι το πιο δύσκολο θα είναι το πώς θα το μάθει το παιδί, ότι δεν είναι πλέον μαζί και ότι έγινε ένα δύσκολο περιστατικό ανάμεσα στον μπαμπά και στη μαμά, τη στιγμή που το παιδί δεν υπήρξε κοινωνός σε καμία περίπτωση καβγά».

Όσον αφορά την 37χρονη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, αποκάλυψε ότι: «Είναι σε κατάσταση οργής και σοκ. Δεν περίμενε προφανώς μία τέτοια εξέλιξη από τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής της. Το τελευταίο διάστημα τον είδα και ήταν εμφανώς αδυνατισμένος. Με κοινό φίλο που είχαμε μιλήσει το ίδιο βράδυ πριν το συμβάν, μού είπε ότι δεν είχε το κέφι και τη χαρά που είχε ο Απόστολος. Τώρα τι συνέβαινε στην προσωπική τους ζωή, στη μεταξύ τους σχέση, είμαι εντελώς αναρμόδια για να το γνωρίζω», τόνισε στο τέλος η Στάθα Καραϊβάζ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή