«Με αποκαλούσε σκουπίδι, με απειλούσε, ήθελε να χωρίσω», αναφέρει ο δικηγόρος για την 43χρονη

Ο γνωστός ποινικολόγος διαψεύδει κάθε ισχυρισμό της 43χρονης που φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο, λέγοντας ότι «με εξύβριζε χυδαιότατα και απειλούσε τη ζωή μου» στη μήνυση που κατέθεσε.
«Με αποκαλούσε σκουπίδι, με απειλούσε, ήθελε να χωρίσω», αναφέρει ο δικηγόρος για την 43χρονη
UNSPLASH.
2'

Στην αντεπίθεση περνά ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται για ξυλοδαρμό και εξύβριση εις βάρος 43χρονης δικηγόρου, η οποία εργαζόταν ως ασκούμενη στο γραφείο του.

Συγκεκριμένα, κατέθεσε μήνυση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως «εκείνη μου επιτέθηκε, ζητούσε να χωρίσω τη σύζυγό μου. Με απειλούσε ότι θα της τα πει όλα. Της εξήγησα ότι η δική μου προσωπική κατάσταση ήταν δεδομένη.

Ούρλιαζε, με εξύβριζε χυδαιότατα, με αποκαλούσε σκουπίδι, αλήτη, τιποτένιο, σίχαμα και άλλες βρισιές». Επιπλέον, ο ALPHA έφερε στο «φως» φωτογραφία ντοκουμέντο με ένα σκισμένο πουκάμισο του δικηγόρου, ο οποίος υποστήριξε πως «μου κατέσκισε το πουκάμισο χωρίς να την έχω αγγίξει καθόλου. Τη ρωτούσα “τι κακό σου έκανα και θέλεις να με καταστρέψεις;” και μου απάντησε “κάτι θα σκεφτώ να πω ότι μου έκανες”».

Η 43χρονη έχει καταδικαστεί για συστηματική παρενόχληση καθηγητή Ιατρικής

Μία νέα διάσταση στην υπόθεση έδωσε ο ALPHA, αφού η 43χρονη δικηγόρος έχει καταδικαστεί για συστηματική παρενόχληση γνωστού καθηγητή Ιατρικής. Όλα άρχισαν από μία μικρή εγχείρηση που έκανε τον Αύγουστο του 2016, με τη γυναίκα να καταγγέλλει πως η μετεγχειριτική αποκατάσταση δεν πήγε καθόλου καλά επειδή ο γιατρός είχε υποπέσει σε σφάλμα.

Από τότε, η γυναίκα έβριζε συστηματικά τον γιατρό, με τον ίδιο να αναφέρει δύο συγκεκριμένα περιστατικά. Στο πρώτο, μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και φώναζε μπροστά στο προσωπικό του νοσοκομείου και ασθενείς του “αυτός είναι ο χασάπης, αυτός ο τιποτένιος”. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, εκτός από την καταδίκη της, κλήθηκε να πληρώσει και αποζημίωση ύψους 10.000 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή