Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή τεσάρων ατόμων στο κέντρο της πόλης

Θεσσαλονίκη: Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν,  ότι ο ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τον δεύτερο άνδρα – γύρω στα 50
Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή τεσάρων ατόμων στο κέντρο της πόλης
1'

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Δωδεκανήσου συνέβη άγρια συμπλοκή μεταξύ τεσσάρων ατόμων σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr όλα έγιναν λίγο πριν τις 10 στην Ηρώδου Αττικού, ακριβώς δίπλα από επιχείρηση που φιλοξενεί δρώμενα του Europride, με πρωταγωνιστές αρχικά δύο άνδρες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν, ότι ο ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τον δεύτερο άνδρα – γύρω στα 50 – και τότε ξεκίνησε η συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά δυνάμεις της ομάδας Ζ προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, καθώς ο νεαρός άνδρας ήταν μαζί με ακόμη δύο άτομα – τα οποία εξετάζονται εάν είχαν συμμετοχή στη συμπλοκή.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερης ηλικίας άνδρας διατηρεί επιχείρηση επί της Ηρώδου Αττικού και φαίνεται να έχουν προσωπικές διαφορές από το παρελθόν με τα τρία άτομα, τα οποία διαμένουν επίσης στον ίδιο δρόμο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή