Απόστολος Λύτρας: Τον σταμάτησαν σε μπλόκο, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τη βραδιά του ξυλοδαρμού 
Απόστολος Λύτρας: Τον σταμάτησαν σε μπλόκο, αλλά δεν αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό
1'

Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Μega μετά την επίθεση του δικηγόρου στην σύντροφό του, και κατά την επιστροφή τους από το εστιατόριο, το όχημα σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας, ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό ότι η γυναίκα ήταν χτυπημένη και αιμορραγούσε.

Όπως αναφέρθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο μπήκε στην Αττική οδό και σταμάτησε σε μπλόκο της αστυνομίας για αλκοτέστ. Στο κάθισμα του συνοδηγού η κα Πολυζωγοπούλου χτυπημένη βίαια κατάπινε το αίμα βουβή, ενώ την ίδια στιγμή ατάραχος ο δικηγόρος έκανε αλκοτεστ, το οποίο έδειξε πάντως ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Αίτηση αποφυλάκισης Λύτρα

Σημειώνεται ο Απόστολος Λύτρας κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης στο συμβούλιο πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ποινικολόγος υποστηρίζει ότι δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού από το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Ιουνίου, όταν και κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την υπόθεση ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Σύμφωνα με την δεκαήμερη διορία που προβλέπεται από τον νόμο σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα που ο ποινικολόγος μπορούσε να καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή