Δύναμη ψυχής από τον Αντώνη Ζικόπουλο: Μέσα σε 3,5 χρόνια κατάφερε να χάσει 135 κιλά

Ο Αντώνης Ζικόπουλος κατάφερε να χάσει 135 κιλά χάρη στην επιμονή και την αισιοδοξία του
Δύναμη ψυχής από τον Αντώνη Ζικόπουλο: Μέσα σε 3,5 χρόνια κατάφερε να χάσει 135 κιλά
1'

Ο Αντώνης Ζικόπουλος είναι ένα πρότυπο πίστης και αφοσίωσης. Ο ίδιος ζύγιζε 256 κιλά, έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο, αλλά κατάφερε να χάσει 135 κιλά και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και προτρέπει όσους βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση να βάλουν πείσμα στην ζωή τους και θα τα καταφέρουν.

«Πέρασα πολλές κακουχίες, αλλά με πείσμα τα κατάφερα. Είχα φτάσει να έχω 40 οξυγόνο και πάθαινα δύσπνοιες. Κάποια στιγμή με πήγαν οι αδερφές μου στο νοσοκομείο και τότε ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

Έμεινα δύο μήνες με οξυγόνο στο νοσοκομείο. Σκέφτηκα ότι πρέπει να ζήσω και ξεκίνησα την προσπάθειά μου να αδυνατίσω με γυμναστική και διατροφή. Ήμουν στο κατώφλι του θανάτου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης.

«Χρειάζεται πείσμα και ψυχολογική στήριξη από τους ανθρώπους που έχουν δίπλα τους, τότε θα καταφέρουν να πετύχουν όσα θέλουν», συμπλήρωσε ο Αντώνης Ζικόπουλος.

«Φοράω τζιν μετά από είκοσι χρόνια, με βλέπω και δεν με αναγνωρίζω. Είναι στόχος ζωής, δεν το βάζω κάτω. Πρέπει να το πιστέψεις για να το κάνεις», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή