«Φως» ελπίδας για καρκινοπαθή: Κατάφερε να συγκεντρώσει 48.000$ μέσω εράνου για την θεραπεία της

Χαμόγελο αισιοδοξίας για την 22χρονη Rachel που παλεύει με τον καρκίνο 

«Φως» ελπίδας για καρκινοπαθή: Κατάφερε να συγκεντρώσει 48.000$ μέσω εράνου για την θεραπεία της
2'

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της γιόρτασε μία 22χρονη Ιρλανδή, λίγο πριν διαγνωστεί με επιθετική μορφή καρκίνου, που της δίνει περιθώριο μόνο τεσσάρων μηνών ζωής.

Μετά από επίμονη ζάλη και ερεθισμό των ματιών, η Rachel Burns ενημερώθηκε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο προχωρημένου σταδίου με μια σπάνια και επιθετική μετάλλαξη και πιθανώς όχι περισσότερο από 4 μήνες ζωής.

Μόλις 22 χρονών, δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί τι μπορεί να ένιωθε η νεαρή μητέρα, καθώς η κόρη της, η Raeya είχε, μόλις, γίνει ενός έτους.

Η Rachel δεν είχε, παρά να αρχίσει να γράφει κάρτες γενεθλίων για όλα τα γενέθλια που πίστευε ότι θα έλειπε.

«Έφυγα από εκείνο το ραντεβού χωρίς καμία πραγματική ελπίδα και δεν ήξερα πώς να το πω στη μαμά μου και στην υπόλοιπη οικογένεια, δεν ήθελα να στενοχωρηθούν. Ένιωθα σαν να είχα χάσει τα πάντα.», είπε ο Μπερνς στο Belfast Live.

rachel-karkinos.jpg

Αλλά αν υπάρχει ακόμα μια μικρή φωτεινή ελπίδα, είναι επειδή η Μπερνς και ο σύντροφός της έδρασαν γρήγορα—δημιουργώντας ένα GoFundMe για να πληρώσουν ένα ταξίδι στη Γερμανία, για μια πειραματική θεραπεία που ονομάζεται ONC201.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και δραματικά—σε μόλις 24 ώρες ο έρανος είχε συγκεντρώσει 30.000 λίρες.

Ως τώρα, το ζευγάρι έχει συγκεντρώσει 48.000 λίρες από τον στόχο των 60.000 λιρών.


«Το Μπέλφαστ είναι ένα τόσο μικρό μέρος, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα έδειχναν τόση ευγένεια όσο έκαναν για μένα και την οικογένειά μου. Είναι τρομακτικό να περνάς όλο αυτό, αλλά αυτό μου έδωσε περισσότερη ελπίδα ότι μπορώ να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου», είπε με συγκίνηση η 22χρονη Rachel.

«Θέλω απλώς να πω ευχαριστώ σε κάθε άτομο που έχει κάνει δωρεά μέχρι τώρα, δεν ξέρετε τη διαφορά που έχει κάνει σε εμένα και την οικογένειά μου», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή