Πυροσβεστική: Συνολικά 54 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής για τις αγροτοδασικές πυρκαγιές του τελευταίου εικοσιτετραώρου, με βασικότερο μέτωπο αυτό στο Κατσιμίδι Πάρνηθας, όπου πλέον καίνε διάσπαρτες εστίες.
Πυροσβεστική: Συνολικά 54 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη χώρα
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.
1'

«Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η φωτιά στην Πάρνηθα και οι διάσπαρτες εστίες θα δουλευτούν όλο το βράδυ», τόνισε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, για τη μεγάλη φωτιά στο Κατσιμίδι Πάρνηθας, η οποία εκδηλώθηκε σήμερα, μερικά λεπτά πριν από τις 15:00 (29/06).

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημέρωσε πως το τελευταίο εικοσιτετράωρο εκδηλώθηκαν 54 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 44 αντιμετωπίσθηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη 10.

«Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών. Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών», επισημάνθηκε ακόμη στην ενημέρωση.

ΑΡΙΘΜΟΣ_ΔΑΣΙΚΩΝ - 1

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή