Αντώνης Ρέμος: Τι δηλώνει ο δικηγόρος του για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής

Νέα στοιχεία και πληροφορίες για την υπόθεση του Αντώνη Ρέμου που κατηγορείται για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και μη καταβολή χρεών
Αντώνης Ρέμος: Τι δηλώνει ο δικηγόρος του για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής
2'

Καλεσμένος στο ΣΚΑΙ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου για την υπόθεση που αφορά τον γνωστό τραγουδιστή και για την οποία δεσμεύθηκε η κινητή αλλά και η ακίνητη περιουσία του.

Ξεκινώντας ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε ότι ο τραγουδιστής δεν κατηγορείται αλλά είναι ερευνώμενος για τα όσα του αποδίδονται καθώς για την υπόθεση διενεργείται προκαταρκτική εξέταση και στο στάδιο αυτό δεν υπάρχει κάποια κατηγορία.

Ο κ. Δημητρακόπουλος ξεκινώντας ανέφερε για τον πελάτη του ότι είναι ένας πολίτης και τίποτα περισσότερο και πως έναντι του νόμου ήμαστε όλοι ίσοι και καλώς έγινε η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα χρήματος.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ο κ. Ρέμος δεν ζητάει ιδιαίτερη μεταχείριση ωστόσο εκφράζει κάποιες απορίες όπως πως είναι δυνατόν το πόρισμα της συγκεκριμένης Αρχής να διαρρέει σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης την στιγμή που δεν το έχει λάβει ο ίδιος στα χέρια του.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταβεί μαζί με συνάδελφό του που διαχειρίζεται επίσης την υπόθεση στην εισαγγελία Πρωτοδικών ώστε να ζητήσουν η έρευνα να γίνει κατά προτεραιότητα και να κληθεί για εξηγήσεις.

Ο γνωστός δικηγόρος διέψευσε ότι ο Αντώνης Ρέμος τα τελευταία χρόνια δηλώνει 50.000 ευρώ και ξεκαθάρισε ότι αυτό έγινε μόνο τη χρονιά του covid (2021), περίοδος που τα καταστήματα ήταν κλειστά, και πως για τα υπόλοιπα χρόνια που ελέγχεται έχει καταβάλλει χιλιάδες ευρώ που του αναλογούσαν στην Εφορία.

Ο κ. Δημητρακόπουλος συνεχίζοντας διέψευσε και τις πληροφορίες που θέλουν τον τραγουδιστή να μην έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ για τα χρέη που αναλογούσαν στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή παρουσιάζοντας μάλιστα και επίσημο έγγραφο της ΑΑΔΕ όπου φαίνεται ότι ο τραγουδιστής έχει καταβάλλει περίπου 1.240.000 ευρώ για την ομάδα του Ηρακλή ενώ έκανε λόγο για καταφανή ψέματα από την Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Δείτε στο βίντεο του ΣΚΑΪ όλα όσα ανέφερε ο δικηγόρος του Αντώνη Ρέμου:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή