Λασίθι: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές

Εξαιτίας των μπαλαθιών βρήκε τραγικό θάνατο ο μπατζανάκης του 32χρονου

Λασίθι: Προφυλακιστέος ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές
Cretapost.gr
2'

Τον δρόμο για τη… φυλακή έλαβε ο 32χρονος που έριχνε μπαλωθιές και σκότωσε τον μπατζανάκη του στο Οροπέδιο Καθαρούς στο Λασίθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 32χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ενώ έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν τόσο συγγενείς του ίδιου όσο και του αδικοχαμένου Γιώργου που βρήκε τραγικό θάνατο.

Στην απολογία του ο 32χρονος δήλωσε συντετριμμένος ενώ περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Το χρονικό της τραγωδίας με τις μοιραίες μπαλωθιές

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν στο Οροπέδιο Καθαρού είχε στηθεί μεγάλο γλέντι με αφορμή την κουρά προβάτων. Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Κάποια στιγμή, την ώρα που εξελισσόταν το γλέντι, ο 32χρονος βγάζει το όπλο και αρχίσει να ρίχνει άσκοπους πυροβολισμούς (μπαλωθιές). Ήταν η στιγμή, που μία σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον 36χρονο Γιώργο στον θώρακα.

Άμεσα ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου με τους γιατρούς όμως να μην μπορούν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

mpalothies2.jpg

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης που έριξε τους άσκοπους πυροβολισμούς

cretapost.gr

Μόλις ο 32χρονος συνειδητοποίησε ότι η σφαίρα βρήκε τον μπατζανάκη του υπέστη σοκ. Κρατούσε το κεφάλι του και ούρλιαζε «Θεέ μου, τι έκανα» ενώ πέταξε το όπλο από το χέρι του, χωρίς να θυμάται πού ακριβώς. Τελικά, ο 32χρονος λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν ανέφερε στους αστυνομικούς πού είχε πετάξει το όπλο με τις αρχές να το βρίσκουν και να το στέλνουν στα εργαστήρια στην Αθήνα.

Πατέρας ενός παιδιού ο 36χρονος

Ο 36χρονος Γιώργος ήταν οικογενειάρχης ενώ πίσω του αφήνει τη σύζυγό του και το ανήλικο παιδί τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 36χρονος και ο 32χρονος είχαν άριστες σχέσεις και ήταν πολύ δεμένες οι οικογένειές τους.

mpalothies3.jpg

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δράστης που έριξε τους άσκοπους πυροβολισμούς

Cretapost.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή