Σφοδρό τροχαίο στην Λαμία: Αγροτικό «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος φορτηγού

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν τα οχήματα της κεντρικής οδού αλλά και η τροχαία αυτοκινητοδρόμων προκειμένου να διεξάγουν έρευνα

Σφοδρό τροχαίο στην Λαμία: Αγροτικό «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος φορτηγού
1'

Δύο οδηγοί οχημάτων στη Λαμία στάθηκαν τυχεροί μετά τη σφοδρή σύγκρουσή τους στο ύψος της εξόδου του Ε-65 κοντά στην Ανθήλη στο ρεύμα προς Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 19:00, όταν σύμφωνα με το lamianow.gr, αγροτικό όχημα 4×4 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να υποστεί σφοδρές υλικές ζημιές στο πρώτο όχημα αλλά ευτυχώς χωρίς τον τραυματισμό του οδηγού.

Ο οδηγός του αγροτικού βγήκε σώος από το όχημά του και δεν χρειάστηκε καν η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Πιθανότατα ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου -από άγνωστη αιτία- καρφώθηκε στο πίσω μέρος του φορτηγού.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν τα οχήματα της κεντρικής οδού αλλά και η τροχαία αυτοκινητοδρόμων προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος το οποίο ευτυχώς δεν ειχε τραυματισμούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά