Ψυχικό: «Όλοι κάτι έχουμε στο μυαλό μας» - Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης του τοπογράφου

Πρώην συνεργάτης του 54χρονου τοπογράφου που δολοφονήθηκε, «σπάει» την σιωπή του

Ψυχικό: «Όλοι κάτι έχουμε στο μυαλό μας» - Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης του τοπογράφου
1'

«Όλοι κάτι έχουμε στο μυαλό μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην συνεργάτης του 54χρονου τοπογράφου για την δολοφονία του στο Ψυχικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο συνεργάτης αποκάλυψε: «Ξεκινήσαμε μαζί, ήταν στο γραφείο μου τα πρώτα χρόνια. Είδατε και εσείς όπως είδαμε όλοι μας τα μηνύματα που ανταλλάξανε. Ο Παναγιώτης είχε πάρει το ακίνητο εκεί και είχε βάλει και μια πάρα πολύ ωραία άδεια. Μέχρι εκεί. Και νομίζω το είχε πουλήσει. Ο επιχειρηματίας ο άλλος το είχε πουλήσει πάλι στους Άραβες του πολυτελούς ξενοδοχείου. Γιατί να έχουν αντιδικία; Εγώ δουλεύω στη Μύκονο από το 89'. Όλοι μας κάτι έχουμε στο μυαλό μας.».

Ψυχικό: Ο «ωραίος Γιώργος», οι κατακτήσεις του στη φυλακή και οι νέες έρευνες

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί τη Μύκονο για να φτάσουν στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό. Ο «ωραίος Γιώργος» που συνελήφθη ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του 54χρονου, παραμένει αμίλητος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

O 44χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλίας και κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του τοπογράφου, ενώ σχετικά με την πυρίτιδα που βρέθηκε στη ζώνη του ανέφερε πως προέρχεται από ασκήσεις που έκανε σε σκοπευτήριο. Επιπλέον, είπε πως δεν είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με το MEGA, ο «ωραίος Γιώργος» είχε πολλές κατακτήσεις και όταν ήταν έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα ζούσε σε ένα αρκετά άνετο κελί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή