Κύκλωμα εκβιαστών: Η πρώτη δήλωση της Νάνσυς μέσα από τις φυλακές - Τι λέει για όσα την κατηγορούν

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού»

Κύκλωμα εκβιαστών: Η πρώτη δήλωση της Νάνσυς μέσα από τις φυλακές - Τι λέει για όσα την κατηγορούν
2'

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη συμμορίας των δημοσίων υπαλλήλωνπου εκβίαζαν καταστηματάρχες της Αθήνας για να τους παρέχουν προστασία και να σβήνουν τις εκκρεμότητες τους με το Δημόσιο.

Πιο συγκεκριμένα, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά από την πρώτη δήλωση που παραχώρησε η Νάνσυ, η φερόμενη ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Η ίδια σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ανέφερε πως δεν απόδεχεται τις κατηγορίες που της καταλογούνται ενώ σχολίασε πως ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι δραστηριότητες της.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφορικά με ποιό είναι το επάγγελμα της, πρόσθεσε: «Στους διαλόγους μου ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελος τους».

Η Νάνσυ μάλιστα τόνισε πως θα δώσει στοιχεία για δωροδοκίες στη συνέχεια των ερευνών της Αστυνομίας.

Οι διάλογοι «φωτιά» της «Νάνσυ» με τον συναρχηγό

Η περιβόητη «Νάνσυ» και ο 64χρονος συναρχηγός, προσωρινά κρατούμενοι πλέον, κατηγορούνται ότι κινούσαν τα νήματα του κυκλώματος. Οι διάλογοι μεταξύ τους είναι αποκαλυπτικοί της δράσης τους.

-Συναρχηγός: Έλα κοριτσάκι μου. Γύρισες;
-Νάνσυ: Ναι, τώρα μόλις. Λοιπόν, να σου πω. Το πρωί πήγε η Δημοτική στα περίπτερα στη… και τώρα είναι στο… στα Σεπόλια.
-Συναρχηγός: Είσαι σίγουρη ότι είναι οι δικοί μας;
-Νάνσυ: Ναι. Η Δημοτική είναι. Οπότε, θες να τους πάρεις να φύγουν; Εκεί δεν έχει άδεια λειτουργίας και θέλουμε να φύγουν.
-Συναρχηγός: Εντάξει, έλα. Γεια, γεια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή