Απόστολος Λύτρας: «Ήταν εθισμένος με τον τζόγο» - Νέες αποκαλύψεις από την σύζυγό του

Η σύζυγος του ποινικολόγου αποκάλυψε στην νέα της κατάθεση ότι ο Απόστολος Λύτρας ήταν εθισμένο με τον τζόγο και πως τον παρακολουθούσε ειδικός ψυχικής υγείας

Απόστολος Λύτρας: «Ήταν εθισμένος με τον τζόγο» - Νέες αποκαλύψεις από την σύζυγό του
INTIME.
2'

«Καταπέλτης» ήταν η εν διαστάσει σύζυγος του Απόστολου Λύτρα -ο οποίος παραμένει στη φυλακή- ενώπιων της ανακρίτριας στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη αποκάλυψε ότι ο γνωστός ποινικολόγος ήταν εθισμένος στον τζόγο αλλά και ότι στο παρελθόν τον παρακολουθούσε και ειδικός ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star η 37χρονη έδωσε την συμπληρωματική της κατάθεση ενώπιων της ανακρίτριας στο γραφείο της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 17 Ιουλίου. Η εν διαστάσει σύζυγος του ποινικολόγου αυτή τη φορά αναφέρθηκε στο κοινό της παρελθόν που είχαν μαζί, αποκαλύπτοντας ότι ο σύζυγός της ήταν εθισμένος στον τζόγο από το 2017:

«Πήγαινε σε χαρτοπαικτική λέσχη, όχι νόμιμη, η οποία σύμφωνα με τα όσα είχα αντιληφθεί και μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος, ήταν στα βόρεια προάστια, ίσως σε κάποιο ξενοδοχείο. Σπαταλούσε υπέρογκα ποσά από τα οικογενειακά μας εισοδήματα και επιπλέον ο εθισμός του στο τζόγο δημιουργούσε γενικότερους κινδύνους για την οικογένειά μας», φέρεται να είπε η 37χρονη στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με την κατάθεση της, ο ποινικολόγος προσπαθούσε να την πείσει ότι απέχει με την 37χρονη να του ζητά να χωρίσουν. Μάλιστα όπως υποστήριξε ήταν προσβλητικός και της έλεγε συνεχώς ψέματα. Τότε για να την πείσει, όπως είπε, να μη χωρίσουν αποφάσισε να επισκεφτεί ειδικό ψυχικής υγείας.

Σύμφωνα με την ίδια η κατάσταση εξομαλύνθηκε από το 2018 έως και το 2022, όταν ξαφνικά της ζήτησε να πάει διακοπές μόνος του. Τότε η 37χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε υποτροπή και πάλι με τον τζόγο, αυτή τη φορά παίζοντας από το κινητό του τηλέφωνο:

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και αντιλαμβανόμουν ότι κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ξενυχτούσε και η συμπεριφορά του προσομοίαζε με εφήβου. Όταν επέστρεψε ήταν παντελώς αδιάφορος προς εμένα και το παιδί. Άρχισε σταδιακά και κλιμακούμενα α προβαίνει σε υπέρογκες σπατάλες. Είχε αγοράσει αρκετά πανάκριβα αυτοκίνητα», φέρεται να κατέθεσε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας για τον Απόστολο Λύτρα.

Τον περασμένο Νοέμβριο το ζευγάρι χώρισε για κάποιους μήνες και όπως είπε στην κατάθεσή της είχε προειδοποιήσει για τη συμπεριφορά του το περιβάλλον του, αναφέροντας ότι είναι όλοι υπεύθυνοι αν της συμβεί κάποιο κακό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή