Η Φλόγα της Αγάπης φωτίζει για ακόμη μία χρονιά με την υποστήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος

Με όχημα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων υποστηρίζει την 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), που προάγει την υγεία και την ευημερία της κοινωνίας.

Η Φλόγα της Αγάπης φωτίζει για ακόμη μία χρονιά με την υποστήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος
3'

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, με τη δέσμευση να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την υγεία και την ευημερία της κοινωνίας, είναι υπερήφανος χορηγός της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.ΣΕ.Α, μία εκδήλωση που προάγει την εθελοντική αιμοδοσία και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο.

Από το 2011, η εταιρεία τιμά τον θεσμό αυτό, με στόχο την ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία. Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και το υπέρτατο δώρο για τον συνάνθρωπο. Από το 2010, η εταιρεία υποστηρίζει έμπρακτα την εθελοντική αιμοδοσία με εσωτερικές εταιρικές εθελοντικές αιμοδοσίες, συγκεντρώνοντας 1.064 φιάλες αίμα μέσα από 41 αιμοδοσίες. Με το μήνυμα «Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, συνεχίζει να ενισχύει τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η «Φλόγα της Αγάπης» θα ξεκινήσει το ταξίδι της την Παρασκευή 26/07 από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στις Αχαρνές, και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός όπως πάντα θα είναι το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, για να τιμήσει τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης, απ’ όπου και ξεκίνησε η ιδέα.

Η υποστήριξη της 22ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας της Π.Ο.Σ.Ε.Α εντάσσεται στο πλαίσιο μιας σειράς πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας», με σκοπό να διαδώσει την Εθελοντική Αιμοδοσία και να προσελκύσει νέους Εθελοντές Αιμοδότες.

vikos lampadidromia

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ιδρύθηκε το 1990 και πρόκειται για μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση με ηγετική θέση και δραστηριότητα που επεκτείνεται στους τομείς της εμφιάλωσης και παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού & αναψυκτικών, καθώς και πωμάτων και preforms. Η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 260 στρέμματα ιδιόκτητων εκτάσεων, 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή και 33 πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής με δυναμικότητα 537.700 φιάλες/ώρα.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο των εμφιαλώσεων με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» το no1 προϊόν της εταιρείας. Όλα ξεκινούν στην προστατευόμενη περιοχή NATURA, τον πανέμορφο πυρήνα όπου βρίσκεται το επιβλητικό φαράγγι του Βίκου.

Το 2014, η εταιρεία επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της στην κατηγορία των αναψυκτικών, παρουσιάζοντας τα αναψυκτικά «Βίκος», με φυσικό μεταλλικό νερό και χυμό από ελληνικά φρούτα. Έκτοτε, η συγκεκριμένη κατηγορία αναπτύσσεται συνεχώς με αφετηρία το 2014 και την προσθήκη αναψυκτικών με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, την οποία διαδέχτηκε το λανσάρισμα της Βίκος Cola Zero Sugar και του Βίκος Pink Grapefruit, δύο προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τα οποία συστήθηκαν στο κοινό το 2021 και 2022 αντίστοιχα.

Στο χαρτοφυλάκιο της Ηπειρωτικής Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ανήκουν επίσης το φυσικό μεταλλικό νερό «ΥΑΣ» και το φυσικό μεταλλικό νερό «Μιτσικέλι».

Κεντρικός άξονας της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η δέσμευσή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, εφαρμόζοντας άριστα συστήματα ποιοτικού ελέγχου σε όλη την αλυσίδα παραγωγής της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή