Λάρισα: Συγκλονίζει η περιγραφή της διασώστριας που έσωσε τρίχρονο κορίτσι από πνιγμό

Παρ'ολίγον τραγωδία στη Λάρισα με τρίχρονο κορίτσι που κόντεψε να πνιγεί - Ανατριχιάζει η μαρτυρία της διασώστριας

Λάρισα: Συγκλονίζει η περιγραφή της διασώστριας που έσωσε τρίχρονο κορίτσι από πνιγμό
Eurokinissi
1'

Σε θρίλερ εξελίχθηκε μία βόλτα στην θάλασσα για τρίχρονο κορίτσι που κινδύνεψε να πνιγεί σε παραλία του τουριστικού θέρετρου των Μεσαγκάλων στη Λάρισα.

Η διασώστρια που έσωσε το μικρό κορίτσι περιέγραψε, μιλώντας στον ANT1, τις δραματικές στιγμές που βίωσε, προσπαθώντας να κρατήσει στη ζωή την τρίχρονη.

«Ξαφνικά κατά τις 13:15 ακούω έναν άντρα να φωνάζει ''το παιδί μου πνίγεται, το παιδί μου πνίγεται''. Τον βλέπουμε να τρέχει, να βουτάει στην θάλασσα και να αρπάζει το παιδί του μέσα από το νερό. Μόλις το βγάζει έξω, έτρεξα και εγώ, όχι ως διασώστρια, περισσότερο ως άνθρωπος να δω αν το παιδί είναι καλά. Όταν το είδα μελανιασμένο κατάλαβα ότι το παιδί δεν είχε οξυγόνο. Έτσι ξεκίνησα αυτό που ορίζει το πρωτόκολλο για την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)», ανέφερε αρχικά η διασώστρια.

«Ξεκίνησα και μετά από 1 λεπτό το παιδί άρχισε να βγάζει το νερό που είχε μέσα του. Το βάλαμε σε μια θέση ασφαλείας και για καλή μας τύχη το ασθενοφόρο βρισκόταν κοντά στη περιοχή και μέσα σε 15 λεπτά παρέλαβε το παιδί. Πρώτα πήγε στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας και έπειτα στην ΜΕΘ Θεσσαλονίκης», συμπλήρωσε στη συνέχεια η κ. Ταστεμίρογλου.

Υπενθυμίζεται, ότι το κορίτσι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή