Θάνατοι λουόμενων στο Πόρτο Ράφτη, στη Σάμο και το Ναύπλιο

Προσοχή συνιστούν οι επιστήμονες στους ηλικιωμένους λόγω και της ζέστης - 3 ηλικιωμένοι λουόμενοι εξέπνευσαν 

ασθενοφόρο
1'

Τρεις λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους, σε τρία διαφορετικά σημεία της χώρας όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασαν τις αισθήσεις τους. Οι επιστήμονες και το λιμενικό εφιστούν την προσοχή στους ηλικιωμένους λόγω της υπερβολικής ζέστης, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, σε άτομα με ήδη υπάρχοντα νοσήματα.

Αναίσθητη ανασύρθηκε χθες από την παραλία της Αγίας Μαρίνας, στο Πόρτο Ράφτη, μια 77άχρονη. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Μαρκόπουλου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τις μεσημεριανές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σάμου, ότι ένας 87χρονος ημεδαπός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την πολυσύχναστη παραλία Κοκκάρι. Ο 87χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο της Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου, ότι ένας 87χρονος Έλληνας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από την παραλία Βιβαρίου. Ο 87χρονος, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδος – Νοσηλευτική μονάδα Ναυπλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή