Τρεις ελαφρά τραυματίες από τη σύγκρουση τρένου με φορτηγό στην Αυλίδα – Δείτε εικόνες

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, από το σοβαρό ατύχημα στην Αυλίδα, όπου τρένο συγκρούσθηκε με φορτηγό.

Τρεις ελαφρά τραυματίες από τη σύγκρουση τρένου με φορτηγό στην Αυλίδα – Δείτε εικόνες
INSTAGRAM.
2'

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού επιβατών αμαξοστοιχίας στην Αυλίδα της Χαλκίδας, έπειτα από σοβαρή σύγκρουση με φορτηγό αργά το μεσημέρι της Τρίτης (30/07). Το ατύχημα συνέβη στην περιοχή της Γλύφας, όταν το φορτηγό εξετράπη της πορείας του όταν έσκασε το ένα λάστιχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις γραμμές των τρένων και να συγκρουσθεί με το διερχόμενο τρένο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Εύβοια προς την Αθήνα.

Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν ελαφρώς και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Ανάμεσα σε εκείνους είναι ένας ενήλικας και δύο ανήλικα αγόρια, ηλικίας 59, 16 και 12 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι αυτήν τη στιγμή, η Πυροσβεστική εργάζεται για τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών. Παράλληλα, δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνση εκείνων κι έχουν ζητηθεί προληπτικά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στον κεντρικό δρόμο της περιοχής έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων, με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο του ατυχήματος:

Με λεωφορεία θα μετακινηθούν οι επιβάτες στο τμήμα Οινόη – Χαλκίδα – Οινόη

Πλέον, η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών διεξάγεται στο τμήμα Αθήνα – Οινόη – Αθήνα. Τα δρομολόγια θα υποκατασταθούν από λεωφορεία στο τμήμα Οινόη – Χαλκίδα – Οινόη και αναμένονται καθυστερήσεις, όπως ενημέρωσε η Hellenic Train.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή