Αυλίδα: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούσθηκε με τρένο

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τροχαίο με την αμαξοστοιχία στην Αυλίδα, ενώ δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως έδειξε το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη.

Αυλίδα: Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού που συγκρούσθηκε με τρένο
1'

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του φορτηγού που συγκρούσθηκε με τρένο στην Αυλίδα αργά το μεσημέρι της Τρίτης (30/07), με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρώς τρεις άνθρωποι, ανάμεσα σε εκείνους δύο παιδιά.

Το ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Γλύφας, όταν το φορτηγό εξετράπη της πορείας του όταν έσκασε το ένα λάστιχο, με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω στις γραμμές των τρένων και να συγκρουσθεί με το διερχόμενο τρένο, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Εύβοια προς την Αθήνα.

«Τρόμαξα, έσπασε το τζάμι, τραυματίσθηκα ελαφρώς»

Μία επιβάτιδα του τρένου ανέφερε πως «εκεί όπου καθόμουν, έσπασε το τζάμι. Μας άνοιξαν τις πόρτες, μετακινηθήκαμε σε άλλο βαγόνι και μετά, μας έβγαλαν από το τρένο».

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού είπε ότι «έσκασε το μπροστινό λάστιχο (σ.σ. του φορτηγού) κι έφυγε το αμάξι. Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν περνούσε το τρένο. Ήρθε το τρένο, που κανείς δεν το είχε ειδοποιήσει και χτύπησε το αμάξι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή