Τίνα Αλεξανδρή: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της δημοσιογράφου του Mega

Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο της 38χρονης δημοσιογράφου
1'

Θρήνο σκόρπισε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση θανάτου της Τίνας Αλεξανδρή.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν την Πέμπτη (1/8) το τελευταίο «αντίο» στην 38χρονη δημοσιογράφο του Mega, στον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα ψαλεί στις 10:30 π.μ. η εξόδιος ακολουθία.

Υπενθυμίζεται, ότι την είδηση θανάτου της Τίνας Αλεξανδρή γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ την Τρίτη (30/7).

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει τον θάνατο της συναδέλφου Παναγιώτας Αλεξανδρή. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση της Ενώσεως», αναφέρεται.

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο με τον θάνατο της Τίνας Αλεξανδρή

Στο Mega επικρατεί θλίψη για τον άδικο χαμό της 38χρονης Τίνας Αλεξανδρή, ωστόσο, θλίψη επικρατεί, και στους δημοσιογράφους που τη γνώριζαν από κοντά και στην οικογένειά της, οι οποίοι την αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, μέσα από τα social media.

Η Παναγιώτα Αλεξανδρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας, σπούδασε στη συνέχεια δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή και στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της λαμβάνοντας τίτλο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ειδίκευση στην κοινωνική πολιτική.

Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στον Τ/Σ «Mega Channel», όπου τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως βοηθός αρχισυντάκτη σε δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές.

Σχετικές ειδήσεις