Φωτιά στην Εύβοια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που τραυματίστηκε πυροσβέστης

Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που ο πυροσβέστης τραυματίστηκε 

Φωτιά στην Εύβοια: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που τραυματίστηκε πυροσβέστης
1'

Ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στην Εύβοια - Το πύρινο μέτωπο έχει ξεκινήσει και κατευθύνεται προς τα κάτω, από την κορυφή του βουνού.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση στην κεντρική Εύβοια καθώς η μεγάλη φωτιά που καίει από το μεσημέρι στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων παραμένει ανεξέλεγκτη και μάλιστα αρχίζει και επεκτείνεται επικίνδυνα.

Συγκεκριμένα η φωτιά είχε περιοριστεί στην κορυφή της κορυφογραμμής, σε δύσβατο σημείο όπου είναι αδύνατο να έχουν πρόσβαση οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, πυροσβέστης που τραυματίστηκε στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά μίλησε στο STAR και στον Βαγγέλη Γκούμα: «Ήταν πολύ πιο επικίνδυνες οι καταστάσεις. Όταν φτάσαμε στο περιστατικό κατεβαίνοντας για να κάνουμε την κατάσταση οι άνεμοι ήταν πάρα πολύ δυνατοί. Δεν το περιμέναμε ότι ήταν τόσο δυνατοί. Κατέβηκα απο το αμάξι, μας κύκλωσε η φωτιά πολύ γρήγορα», λέει ο Θωμάς Μανούσος.

Η προσέγγιση στο σημείο είναι αδύνατη, με τους πυροσβέστες να νιώθουν πως καίγονται. Όλοι σώθηκαν, ο Θωμάς Μανούσος έφερε εγκαύματα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή