Έγκλημα στην Τρίπολη: Ξεσπά η κόρη του 64χρονου – «Φταίει και η σύζυγος»

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, έπειτα από γλέντι βάφτισης.

Έγκλημα στην Τρίπολη: Ξεσπά η κόρη του 64χρονου – «Φταίει και η σύζυγος»
2'

Η κόρη του 64χρονου που δολοφονήθηκε στην Τρίπολη σε γλέντι βάφτισης, κατέθεσε αίτημα στην ανακρίτρια Τρίπολης που χειρίζεται την υπόθεση, προκειμένου να καταθέσουν και νέοι μάρτυρες αλλά και να αλλάξει η κατηγορία για την 34χρονη που έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Επιπλέον, ξέσπασε με αφορμή τους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων. Όπως ανέφερε στο STAR, οι ισχυρισμοί του ζευγαριού που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 64χρονου πριν από δέκα ημέρες, ότι το θύμα παρενόχλησε λεκτικά την 34χρονη και ήταν μεθυσμένος, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κόρης του.

«Δε θα επιτρέψω ούτε να παραπλανηθεί η Δικαιοσύνη από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων, ούτε και να σπιλωθεί η μνήμη του πατέρα μου», είπε στο αίτημα προς την ανακρίτρια.

«Καμιά πρόθεση δεν έχουν οι εντολείς μου να σπιλώσουν τη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει φύγει από τη ζωή, θεωρήστε το αυτό ως δεδομένο», υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ζευγαριού, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος.

Η κόρη του 64χρονου ζητά από την ανακρίτρια να αλλάξει η κατηγορία για την 34χρονη. Από απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία του πατέρα της, να κατηγορηθεί ως φυσική αυτουργός. Στηρίζεται στις καταθέσεις μαρτύρων που ανέφεραν ότι και η γυναίκα κλωτσούσε το θύμα στην πλατεία του χωριού. Ακόμη, ζητά να καταθέσουν κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες.

Ο σύζυγος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, ενώ, σε αντίθεση με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, στην απολογία του ήταν αναλυτικός στην περιγραφή του για το μοιραίο συμβάν.

«Δεν μας είχε αφήσει χώρο να απελευθερωθούμε. Το ένα του χέρι προς τη σύζυγό μου και το άλλο χέρι προς εμένα. Έριξα δύο κλωτσιές στο χέρι του από τον αγκώνα του και κάτω. Ήταν μικρή απόσταση δεν είχα φόρα και δύναμη. Του έριξα μία κλωτσιά στον ώμο και τον πήρε ξυστά στο κεφάλι με το δεξί μου πόδι, με το εξωτερικό μέρος της σόλας, φαλτσαριστά», ισχυρίσθηκε.

Η σύζυγος επιμένει στην απολογία ότι δεν τον χτύπησε: «Όταν τον αφήσαμε νομίζαμε ότι ήταν εντάξει. Δε θέλαμε να του κάνουμε κακό. Εμείς θέλαμε να τον αποφύγουμε και να φύγουμε».

Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει συγκεκριμένη αιτία θανάτου του άτυχου άνδρα, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή