Ύδρα: Είχε οργανωθεί μπάρμπεκιου στην παραλία - Νέες αποκαλύψεις για τον εμπρησμό του πευκοδάσους

Ο πλοίαρχος έκανε προσπάθεια να σβήσει την αρχική εστία της πυρκαγιάς

Ύδρα: Είχε οργανωθεί μπάρμπεκιου στην παραλία - Νέες αποκαλύψεις για τον εμπρησμό του πευκοδάσους
1'

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση του εμπρησμού του πευκοδάσους στην Ύδρα. Το πευκόδασος είχε πιάσει φωτιά στις 20 Ιουνίου με τους εμπλεκόμενους να αρνούνται την ρίψη βεγγαλικών.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, χθες, ο προφυλακισμένος πλοίαρχος ομολόγησε ότι αυτός έριξε τα βεγγαλικά. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα δείχνουν πως οι επιβάτες έκαναν και μπάρμπεκιου στην παραλία.

Είχε οργανωθεί ένα μπάρμπεκιου στην παραλία για τους επιβάτες της θαλαμηγού, που ήταν ολιγάρχες από το Καζακστάν σε σημείο της παραλίας όπως προκύπτει από την δεύτερη απολογία του καπετάνιου, του υποπλοίαρχου αλλά και άλλων μελών του πληρώματος.

«Εγώ είχα πάει σε ένα διπλανό βράχο της παραλίας και για να τους διασκεδάσω άρχισα να εκτοξεύω βεγγαλικά, έφυγε όμως ένα από τα πυροτεχνήματα προς τα πίσω κι έκαψε το δάσος, ενώ τα άλλα πήγαν προς την θάλασσα», φαίνεται να είπε ο καπετάνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Ο πλοίαρχος έκανε προσπάθεια να σβήσει την αρχική εστία της πυρκαγιάς φέρνοντας έναν πυροσβεστήρα ενώ οι μάρτυρες προσθέτουν ότι είχε βρεθεί ένας πυροσβεστήρας στην πλώρη της θαλαμηγού.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή